اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : طرز تهیه خورشت گلابی
کد خبر : ۱۰۰۳۱
تعداد بازدید : ۹۴
متن کامل خبر

خورشت گلابی یکی از انواع خورشت‌های ساده و خوش‌مزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی پخته می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت گلابی در ادامه با ما همراه باشید: مواد لازم برای 4 نفر گلابی: ۸ عدد ران یا سینه مرغ: ۴ تکه زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی زردچوبه و روغن: به مقدار کافی طرز تهیه مرحله اول برای تهیه خورشت گلابی خوش‌مزه در ابتدای کار گلابی‌ها را به صورت ۴ قارچ خرد می‌کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می‌کنیم؛ در ادامه گلابی‌ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم. مرحله دوم در حین سرخ کردن گلابی‌ها مقداری نمک و آب لیموترش به همراه نصف زعفران دم‌کرده را به آنها اضافه می‌کنیم؛ پس از اینکه گلابی‌ها را به طور کامل سرخ کردیم، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم. مرحله سوم در این مرحله تکه‌های گوشت مرغ را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم، سپس باقی‌مانده زعفران دم‌کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا تکه‌های گوشت مرغ به طور کامل سرخ شوند. مرحله چهارم پس از اینکه تکه‌های گوشت مرغ را سرخ کردیم، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم. در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم، سپس به خوبی تفت می‌دهیم تا پیاز سبک شود. مرحله پنجم در این مرحله رب گوجه‌فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا رب گوجه‌فرنگی به طور کامل سرخ شود؛ در ادامه یک فنجان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم جوش بیاید. مرحله ششم حالا تکه‌های گوشت مرغ و گلابی را به تابه اضافه و مواد را مخلوط می‌کنیم، سپس حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم خورش جا بیفتد. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به همراه برنج سرو می‌کنیم.