اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : سالاد گل‌کلم و تن‌ماهی
کد خبر : ۱۰۵۳۰
تعداد بازدید : ۱۳۳
متن کامل خبر

زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه مواد لازم برای 2 نفر گل‌کلم کوچک: 1 عدد تن ماهی 2 قاشق غذاخوری زیتون سبز: 10 عدد خیارشور: 2 عدد نخودفرنگی: 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای: یک دوم عدد سرکه: 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری انواع سالادها، سرشار از مواد مغذی و کالری پایین هستند و به همین دلیل بهترین انتخاب برای گنجاندن در رژیم‌های غذایی لاغری هستند. سالادهای رژیمی، تنوع زیادی دارند و شما می‌توانید با سبزیجات مختلف آن‌ها را درست کنید.گل‌کلم، یکی از سبزیجات جذاب و خوش ‌طعمی است که می‌توانید از آن در انواع سالادهای رژیمی مانند سالاد گل‌کلم و بروکلی، سالاد گل‌کلم و انار و سالاد گل‌کلم و تن ماهی استفاده کنید. اینجا قصد داریم طرز تهیه سالاد گل‌کلم و تن ماهی را آموزش دهیم که یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین سالادهای رژیمی با گل‌کلم است. این سالاد خوشمزه با تن ماهی، گل‌کلم، زیتون، خیارشور، نخودفرنگی و فلفل دلمه‌ای درست می‌شود و طرز تهیه آسانی دارد. مواد مغذی سالاد تن ماهی و گل‌کلم تن ماهی و گل‌کلم، دو ماده اولیه این سالاد سرشار از مواد مغذی هستند و املاح معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن را تا حد زیادی تأمین می‌کنند. کنسرو تن ماهی منبعی سرشار از پروتئین است و میزان پروتئین موجود در آن تقریباً دو برابر تخم‌مرغ است. اسید چرب امگا3 به میزان زیادی در تن ماهی وجود دارد که خوردنش فواید زیادی برای سلامتی دارد. امگا3 از ابتلا به برخی سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی_عروقی پیشگیری می‌کند و التهابات و مشکلات پوستی را کاهش می‌دهد. البته کنسرو تن ماهی دارای نمک زیادی است و افراد مبتلا به فشار خون بهتر است در مصرف آن احتیاط کنند. گل‌کلم، دیگر ماده اولیه در سالاد رژیمی گل‌کلم و تن ماهی تقریباً همه ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن‌تان را دارد. همچنین گل‌کلم دارای مقدار قابل توجهی فیبر است که با ایجاد سیری طولانی مدت از پرخوری جلوگیری می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین «ث» موجود در گل‌کلم نیز با افزایش کلاژن پوست موجب کاهش چین و چروک پوست می‌شود. همچنین خوردن مداوم گل کلم منجر به پیشگیری از سرطان، درمان کم‌خونی، استحکام استخوان‌ها و تنظیم قند خون می‌شود. طرز تهیه مرحله اول: گل‌کلم را خرد کنید. داخل قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه آب به جوش آمد، گل‌کلم‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید گل‌کلم به مدت 10 - 15 دقیقه داخل آب نمک بجوشد. مرحله دوم: پس از مدت زمان ذکرشده، گل‌کلم‌ها را با آب سرد خوب آبکشی کنید و کناری بگذارید تا آب اضافی‌اش برود. سپس، فلفل دلمه‌ای را خلالی خرد کنید و هسته‌های زیتون‌ها را بگیرید. خیارشورها را نیز حلقه‌ای خرد کنید. مرحله سوم: فلفل دلمه‌ای خردشده، زیتون‌ها، خیارشور، گل‌کلم پخته، نخودفرنگی پخته و تن ماهی را با هم مخلوط کنید. سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و میل کنید. سخن آخر: سالاد رژیمی گل‌کلم و تن ماهی، یکی از جذاب‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادهای رژیمی با گل‌کلم است. این سالاد خوشمزه با تن ماهی، گل‌کلم، زیتون، خیارشور، نخودفرنگی و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود و درست کردنش بیشتر از 20 دقیقه طول نمی‌کشد. برای درست کردن این سالاد رژیمی ابتدا باید گل‌کلم خردشده را با مقداری آب و نمک بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. سپس، فلفل دلمه‎‌ای را خلالی خرد کنید، هسته‌های زیتون‌ها را بگیرید و خیارشورها را نیز حلقه‌ای خرد کنید. در ادامه فلفل دلمه‌ای، زیتون، خیارشور، گل‌کلم، نخودفرنگی و تن ماهی را با هم مخلوط کنید. در آخر سرکه و روغن زیتون را روی سالاد بدهید و آن را میل کنید.