اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : تأثیر مواد مغذی در کاهش تنگی نفس
کد خبر : ۱۴۲۸۳
تعداد بازدید : ۶۱
متن کامل خبر

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی به تأثیر مواد مغذی حاوی آهن و ید در کاهش تنگی نفس اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، منصور رضایی، مصرف ماهی‌های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب‌آور مفید دانست. وی افزود: سرخ کردن ماهی باید با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آب‌پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی‌ها(آب‌ لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب‌پز موجب بهبود طعم و مزه آن می‌شود. به گفته رضایی، چای سبز با داشتن مقدار قابل‌توجه آنتی‌اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری‌های مختلف به ویژه بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت‌های فصل پاییز و آلودگی‌ها می‌شود. وی افزود: نوشیدن چای سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس می‌شود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن می‌تواند مضر باشد. مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم‌چرب توصیه دیگر این متخصص تغذیه بود که می‌تواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.