اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : اسکونز کدو حلوایی
کد خبر : ۱۵۱۰۹
تعداد بازدید : ۳۷
متن کامل خبر

اسکونز کدو حلوایی یکی از شیرینی‌های ساده و خوش‌مزه بین‌المللی است که در مناسبت‌های خاص پخته می‌شود؛ برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه اسکون کدو حلوایی در ادامه با ما همراه باشید: مواد لازم آرد شیرینی‌پزی: ۳۱۲ گرم شکر قهوه‌ای: ۱۰۰ گرم بکینگ‌پودر: ۱ قاشق غذاخوری دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری کره خنک: ۱۰۰ گرم پوره کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم شیر: ۸۰ گرم طرز تهیه مرحله اول برای تهیه اسکونز کدو حلوایی خوش‌مزه ابتدا آرد را به همراه شکر قهوه‌ای، بکینگ‌پودر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم، سپس به خوبی با هم ترکیب می‌کنیم تا کاملاً یک‌دست شوند. مرحله دوم در این مرحله کره سرد را به صورت ریز تکه‌تکه و به کاسه اضافه می‌کنیم؛ حالا مواد را با قاشق مخلوط می‌کنیم تا کره به خورد مواد خشک بروند و با هم یک‌دست شوند. پس از مخلوط کردن، مواد باید مانند خرده‌نان شوند. مرحله سوم پس از اینکه مواد یک‌دست شدند، پوره کدو حلوایی را به همراه شیر به کاسه اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که پوره کدو حلوایی باید کاملاً خشک باشد و هیچ‌گونه آب اضافی نداشته باشد، چون باعث خراب شدن بافت اسکونز می‌شود. مرحله چهارم حالا مجدداً مواد را مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و چسبناک به دست بیاید. در ادامه خمیر را در حد یک دقیقه ورز می‌دهیم تا منسجم شود، سپس روی سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل می‌کنیم. مرحله پنجم در این مرحله خمیر را با وردنه به صورت دایره‌ای با قطر ۱ سانتی‌متر باز می‌کنیم، سپس آن را مانند پیترا برش می‌زنیم و به ۸ قسمت تبدیل می‌کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می‌دهیم و خمیرها را درون سینی فر می‌چینیم. مرحله ششم حالا روی سینی را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می‌دهیم. در همین حین فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا به طور کامل گرم شود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سینی فر را از فریزر خارج می‌کنیم. مرحله هفتم در این مرحله سلفون روی سینی را باز می‌کنیم، سپس سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا اسکونزها به طور کامل بپزند. برای تزیین این شیرینی خوش‌مزه می‌توانیم از شکلات ذوب‌شده استفاده کنیم.