اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
متن کامل خبر
یک متخصص تغذیه به ارائه توصیه های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت.
به گزارش مشرق، منصور رضایی، مصرف ماهیهای سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و گفت: سرخ کردن ماهی باید با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آبپز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنیها(آبلیمو و آبنارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آبپز موجب بهبود طعم و مزه آن میشود.
وی افزود: چای سبز با داشتن مقدار قابلتوجه آنتیاکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریهای مختلف به ویژه بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیتهای فصل پاییز و آلودگیها میشود.
رضایی اضافه کرد: نوشیدن چای سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی میشود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن میتواند مضر باشد.
وی تأکید کرد: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کمچرب، میتواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.