اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
کد خبر : ۱۵۵۳۹
تعداد بازدید : ۴۲
متن کامل خبر

یک متخصص تغذیه به ارائه توصیه های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت. به گزارش مشرق، منصور رضایی، مصرف ماهی‌های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و گفت: سرخ کردن ماهی باید با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آب‌پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی‌ها(آب‌لیمو و آب‌نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب‌پز موجب بهبود طعم و مزه آن می‌شود. وی افزود: چای سبز با داشتن مقدار قابل‌توجه آنتی‌اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری‌های مختلف به ویژه بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت‌های فصل پاییز و آلودگی‌ها می‌شود. رضایی اضافه کرد: نوشیدن چای سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی می‌شود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن می‌تواند مضر باشد. وی تأکید کرد: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم‌چرب، می‌تواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.