اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
ساندویچ فاهیتای مرغ
متن کامل خبر
فاهیتای مرغ یک غذای خوشمزه مکزیکی است که روش پخت بسیار راحتی نیز دارد.
شاید برای شما هم این سؤال پیش آمده است که اصلاً فاهیتا چیست؟ فاهیتا به گوشت گریلشدهای گفته میشود که با نان تورتیلا سرو میشود. گوشتی که در فاهیتا استفاده میشود میتواند گوشت گاو، مرغ و حتی میگو باشد. گفتنی است که بهجز فاهیتای مرغ و گوشت، فاهیتای سبزیجات هم میتوان تهیه کرد.
به دلیل استفاده از ادویههای مختلف در این غذا طعم متفاوتی از مرغ را میتوانید تجربه کنید.
در ادامه با ما همراه باشید و با دستور پخت بسیار آسان فاهیتای مرغ آشنا شوید:
مواد لازم:
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
سیر رندهشده: ۱ قاشق چایخوری
لیموترش: ۱ عدد
سینه مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ۲ عدد متوسط
پیاز: 1 عدد
نان تورتیلا، لواش یا پیتا: به دلخواه
ادویه فاهیتا:
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر زیره: یکسوم قاشق چایخوری
فلفل چیلی: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یکسوم قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحله اول
ابتدا همه ادویهها را با هم مخلوط میکنیم و روغن زیتون و سیر رندهشده را نیز اضافه کرده و کاملاً مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
سینه مرغ را تمیز شسته و به اندازه دلخواه خرد میکنیم.
مرحله سوم
نصفی از سس آمادهشده را روی مرغ خردشده ریخته، در ظرف را بسته برای ۶۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
مرحله چهارم
داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و سینههای مرغ را داخل آن با حرارت بالا به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
پیاز و فلفل دلمهای را به صورت خلالی خرد میکنیم.
مرحله ششم
پیاز را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت میدهیم؛ بعد از اینکه پیازها نرم شد هم فلفل دلمهای را نیز اضافه میکنیم.
مابقی سس را نیز به ماهیتابه اضافه کرده و اجازه میدهیم برای ۱۰ دقیقه فلفل دلمهایها پخته شوند.
مرحله هفتم
سینه مرغ را اضافه میکنیم، دوباره مخلوط کرده و کمی تفت میدهیم.
حالا فاهیتای ما آماده است و میتوانید با نان تورتیلا یا لواش به همراه کاهو و انواع مخلفات و سس قرمز آن را میل کنید.