اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
گوشت را کی بشوییم؟ قبل از فریزکردن یا قبل از پختن؟
متن کامل خبر
شستن گوشت شامل شستن تکههای خرد شده یا کامل گوشت در زیر آب است تا بقایای پوست و چربی و خون از بین برود.
به گزارش بهداشت نیوز، در کشورهای در حال توسعه، بازارها منابع مهم گوشت تازه را فراهم میکنند. این بازارها گوشت تازه ذبح شده را میفروشند یا حتی به شما اجازه میدهند حیوان را برای ذبح انتخاب کنید. با توجه به این شرایط، شستوشوی گوشت برای شستن خون یا سایر آلایندههای فیزیکی، مانند استخوانهای شکسته و تکهها چربی، که ممکن است در هنگام ذبح وارد شده باشد، امری عادی است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC) اما هشدار میدهد که شستن گوشت میتواند میکروبها را به سینک، میز و سایر سطوح آشپزخانه شما منتقل کند. در واقع، شستن گوشت ممکن است خطرات اضافی ایمنی و سلامتی مواد غذایی را با گسترش باکتریها به سطوح دیگر و غذاهایی که به صورت خام مصرف میشوند، مانند میوه یا سالاد به همراه داشته باشد.
با این حال، یک مطالعه نشان داده که جوشاندن گوشت گوساله در دمای ۱۴۰درجه فارنهایت (۶۰درجه سانتیگراد) باعث کاهش رشد باکتری در سطح گوشت میشود.
مطالعات قدیمی نیز نشان میدهد که شستن سطح گوشت با محلول اسیدی مانند سرکه یا آب لیموترش در مقایسه با شستن با آب ساده، تعداد باکتریهای موجود در گوشت خام را کاهش میدهد.