اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : رول مرغ با ریحان
کد خبر : ۱۸۷۹۶
تعداد بازدید : ۶۴
متن کامل خبر

رول مرغ با ریحان، یک غذای خوشمزه و ظریف است که با استفاده از مواد اولیه‌ای ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این دستور پخت نه‌تنها طعم بی‌نظیری دارد بلکه از نظر ظاهری نیز بسیار زیبا و جذاب است. ترکیب سینه مرغ با ادویه‌جات و سبزیجات تازه همچون ریحان، فلفل‌دلمه‌ای و تره‌فرنگی، عطر و طعمی دلپذیر به این غذا می‌بخشد. برای تهیه رول مرغ با ریحان خوشمزه و جذاب، ابتدا سینه مرغ، فلفل‌دلمه‌ای، سیر، زنجبیل، تره‌فرنگی، و ریحان را خرد کرده و با سس ‌سویا، فلفل قرمز، آب‌لیمو، و نشاسته ذرت مخلوط می‌کنیم. پس‌از یک ساعت استراحت در یخچال، مرغ را تفت داده و سپس بر روی ورق‌های خمیر فیلو پهن می‌کنیم. خمیرها را به دقت رول کرده، با زرده‌ تخم‌مرغ و دانه کنجد آغشته و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا طلایی و ترد شوند. مواد لازم خمیر فیلو: ۱۶ ورق روغن زیتون: به مقدار لازم برای مالیدن روی رول‌ها دانه کنجد سفید: به میزان لازم تخم‌مرغ: ۱ عدد زنجبیل: نیم قاشق غذاخوری فلفل قرمز له‌شده: ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: نیم قاشق غذاخوری سیر: ۴ حبه سس سویا: ۲ قاشق چای‌خوری آب‌لیمو: نصف یک لیمو روغن: ۱ قاشق غذاخوری سینه مرغ: ۱ عدد تره‌فرنگی: ۲ شاخه فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک‌چهارم ریحان: یک دسته طرز تهیه مرحله 1: آماده‌سازی مواد اولیه ابتدا، سینه مرغ، فلفل‌دلمه‌ای، سیر، زنجبیل، تره‌فرنگی، و ریحان را با دقت خرد کنید و در یک ظرف بزرگ بریزید. این ترکیب از سبزیجات و ادویه‌جات، عطر و طعم بی‌نظیری به مرغ می‌بخشد. مرحله 2: مزه‌دار کردن مرغ در ادامه، سس سویا، فلفل قرمز له‌شده، آب‌لیمو، کمی نمک و نشاسته ذرت را اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس، ظرف را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ به‌خوبی مزه‌دار شود. مرحله 3: پخت مرغ بعداز یک ساعت، مرغ مزه‌دار شده را از یخچال خارج کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. حواستان باشد که مرتب آن را هم بزنید تا به‌طور یکنواخت سرخ شود و نسوزد. مرحله 4: خنک کردن مرغ و آماده‌سازی خمیر پس‌از اینکه مرغ کاملاً پخت، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. در این فاصله، خمیر فیلو را باز کنید و با استفاده از یک قلم‌مو، سطح آن را به آرامی با روغن زیتون مرطوب کنید. مرحله 5: تهیه رول‌ها مقداری از مایه مرغ را برروی یک طرف خمیر قرار دهید. دو طرف بالایی خمیر را حدود دو سانتی‌متر به داخل تا کرده و سپس خمیر را از قسمتی که مایه روی آن ریخته‌اید شروع به رول کردن کنید. تمامی رول‌ها را به همین ترتیب آماده کنید. مرحله 6: پخت رول‌ها در فر رول‌های آماده‌شده را درون سینی‌فر چیده، روی آن‌ها را با زرده تخم‌مرغ آغشته کنید و کمی دانه کنجد سفید بپاشید. سینی را در فری که ازقبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار دهید و برای 20 دقیقه بپزید تا رول‌ها طلایی و ترد شوند. بعداز اینکه رول‌ها به رنگ دل‌خواه رسیدند، آن‌ها را از فر خارج کنید. مرحله 7: سرو کردن اکنون وقت آن رسیده که این رول‌های خوشمزه و زیبا را در ظرف مورد نظرتان بچینید و نوش‌جان کنید. این رول‌ها می‌توانند یک شام خوشمزه یا یک پیش غذای شیک برای مهمانی‌هایتان باشند.