اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
طرز تهیه پیتزا مرغ تابهای
متن کامل خبر
پیتزا مرغ تابهای یکی از انواع غذاهای خوشمزه
بینالمللی است که با مواد متنوعی تهیه میشود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
آرد سفید: ۱ لیوان + یکسوم لیوان
ماست: یکدوم لیوان
بکینگپودر: ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
تخممرغ: ۱ عدد
سینه مرغ: ۲ عدد
فلفلدلمهای ۲ عدد
قارچ: ۶ عدد
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
سس پیتزا: بهمقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه پیتزا مرغ تابهای ابتدا قابلمهای را تا نصفه آب میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید و بعد یک پیاز متوسط را پوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و هنگام جوشیدن آب همراه با تکههای مرغ به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس اجازه میدهیم تا مرغ به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد و بعد مرغهای پخته شده را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و ریشریش میکنیم. قارچها را نیز میشوییم و روی تخته برش
میدهیم و داخل تابهای تفت میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله تخممرغ را داخل داخل کاسهای میشکنیم و با چنگال آن را هم میزنیم تا زرده و سفیده کاملاً مخلوط شوند و بعد روغن، نمک و ماست به آن میافزاییم و خوب مخلوط میکنیم. بکینگپودر را با آرد مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
سپس به مواد کمکم اضافه میکنیم و همگی مواد را با قاشق با یکدیگر کاملاً ترکیب میکنیم و دستمان را چرب میکنیم و خمیر را ورز میدهیم اگر نیاز بود آرد اضافه میکنیم. خمیر باید لطیف و منسجم باشد. قلممو را داخل کمی روغن میزنیم.
مرحله پنجم
در ادامه کف قالب یا تابه را با آن چرب میکنیم و خمیر را کف قالب یا تابه پهن میکنیم. با این حجم از مواد میتوانیم دو تا پیتزا متوسط درست کنیم. فر را روشن میکنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود.
مرحله ششم
در تابه را میگذاریم و شعلهپخشکن را روی شعله میگذاریم، سپس تابه را روی شعلهپخشکن قرار میدهیم و حرارت را بسیارملایم میکنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه پیتزا بپزد. پساز گذشت این زمان خمیر پیتزا را چک میکنیم.
مرحله هفتم
اگر کنارههای خمیر پیتزا بهخوبی پُفکرده بود و زیر آن طلایی شده بود پیتزا پخته است وگرنه باید اجازه بدهیم تا ۱۰ دقیقه دیگر بماند تا پخته شود. پساز پهن کردن خمیر روی آن را با سس گوجهفرنگی کاملاً میپوشانیم.
مرحله هشتم
سپس مواد پیتزا را روی سس بهصورت پخش میریزیم تا همهجای خمیر از مایه باشد و در آخر پنیر پیتزا روی مایه پیتزا میریزیم و قارچ و فلفلدلمهایها را روی پنیر میریزیم تا هم پیتزا زیباتری داشته باشیم و هم آب موجود در آنها باعث خرابشدن و خمیرشدن نان پیتزا نشوند.
مرحله نهم
در این مرحله قالب را وسط فر قرار میدهیم و یک کاسه آب نیز داخل فر میگذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه صبر میکنیم تا پیتزا پخته شود. در آخر پخت میتوانید ۱ الی ۲ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پیتزا نیز برشته شود. نوش جان