اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
کیک ساده خانگی
متن کامل خبر
مواد لازم برای 8 نفر
آرد:٢ پیمانه
تخم مرغ:٤ عدد
شکر:٢ پیمانه
شیر:١ پیمانه
کره: یک چهارم پیمانه
وانیل:١ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:٢ قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
اگر میخواهید برای تولد یا مهمانی در خانه کیک درست کنید، کیک ساده بهترین انتخاب است که طرز تهیه بسیار سادهای هم دارد.
کیک ساده یکی از خوشمزهترین خوراکیهایی است که میتوانید بهراحتی آن را در خانه درست کنید. کیک ساده نه تنها عصرانهای دلپذیر برای اهالی خانه است بلکه میتواند پایه خوبی برای کیکهای تولد، مهمانی و... باشد. کیک سادهای که در این بخش از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد، رسپی متفاوتی با سایر کیکهای ساده داشته و به خوبی پف میکند و بسیار خوشمزه است.
طرز تهیه
1. ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.
2. درون ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط نمایید و دو بار الک کنید.
3. در ظرفی دیگر تخم مرغها را بشکنید و با شکر و وانیل مخلوط کرده و با درجه متوسط همزن برقی به مدت 4 دقیقه و یا با همزن دستی به مدت 8 دقیقه هم بزنید.
4. مخلوط آرد را به تدریج به تخم مرغها افزوده و با دور کند همزن به مدت چند ثانیه هم بزنید.
5. مخلوط شیر و کره را روی حرارت بگذارید تا شیر گرم و کره آب شود اما نباید شیر به جوش بیاید.
6. مخلوط شیر و کره را به ترکیب آرد و تخم مرغ افزوده و با دور کند همزن به مدت کمتر از 1 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدستی داشته باشید.
7. مایه کیک را درون قالبی چرب شده بریزید و قالب را در فر قرار دهید.
8. فر را روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد بگذارید.
9. اجازه دهید کیک شما به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر بپزد.
10. برای اینکه بدانید کیک پخته است یا خیر، آن را با خلال دندان چک کنید و اگر کیک به خلال دندان نچسبیده بود، یعنی کیک به طور کامل پخته است.
11. کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
12. کیک را از قالب خارج کنید.
13. بعد از سرد شدن کیک آن را با حوله یا پارچه نخی بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
14. کیکتان را برش بزنید و به دلخواه تزئین نمایید.