اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : تعطیلی 13 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شیراز
کد خبر : ۲۶۱۱۱
تعداد بازدید : ۵۶
متن کامل خبر

میثم محجوبی- گروه خبر رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی سیزده مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب شهرستان شیراز، دکتر «کمال فخرپور» گفت: در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، 13 واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند. او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند. مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این‌باره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی 4 درجه سانتی‌گراد و در فریزر منفی 18 درجه سانتی‌گراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل 65 درجه سانتی‌گراد است و بسیاری از مسمومیت‌های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی 4 الی 65 درجه سانتی‌گراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می‌افتد. «محمدحسین کیانفر» با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیرمجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره‌گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره 190 ثبت و پیگیری کنند.