اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
لازانیا بدون گوشت
متن کامل خبر
زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
قارچ: 250 گرم
فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد
روغن زیتون: 30 گرم
هویج نگینی خرد شده: 1 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
کدو سبز نگینی خرد شده: 1 عدد
ورق لازانیا: 1 بسته
بادمجان نگینی: 1 عدد
نخود فرنگی: نصف پیمانه
ریحان و پونه خشک: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
برای سس:
پنیر پیتزا: 300 گرم
پنیر پارمزان: 150 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
لازانیا از غذاهای ایتالیایی و محبوبی است که انواع بسیاری دارد. لازانیا گیاهی یکی از آنهاست. مواد لازم لازانیای بدون گوشت میتواند از هر نوع سبزیجاتی باشد؛ اما سبزیجاتی که سخت هستند را باید از قبل آب پز نمایید. لازانیا بدون گوشت و مرغ میتواند وعده مناسبی برای گیاه خواران باشد. همچنین اگر کودک دلبندتان از طعم سبزیجات پخته لذت نمیبرد؛ حتماً از این غذا خوشش خواهد آمد و به راحتی میتوانید از طریق این غذا سبزیجات مقوی و غذایی سالم به کودکتان بدهید، چرا که ترکیبات این غذا و استفاده از پنیر پیتزا طعم عالی به سبزیجات میدهد و این مواد اولیه؛ لازانیا بدون گوشت را به غذایی پرطرفدار تبدیل کرده است.
طرز تهیه
مرحله اول
در ابتدا هویج را که نگینی خرد کردهاید با مقداری آب در قابلمه آب پز نمایید تا هویجها نرم شوند، سپس کدو سبز و بادمجان نگینی خرد شده را در ماهیتابهای تفت دهید.
مرحله دوم
پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید. فلفل دلمهایها را به پیازها اضافه کنید و سپس قارچها را به آنها بیفزایید و با هم تفت دهید.
مرحله سوم
نخود فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید،سپس ریحان و پونه خشک را درون ماهیتابه بریزید و به تفت دادن و هم زدن ادامه دهید. در این مرحله به جای ریحان و پونه خشک میتوانید از سبزی تازه استفاده کنید. وقتی مواد آماده شد آنها را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
در کنار تفت دادن مواد، ورقههای لازانیا را در آب جوش همراه با کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید و برای ده دقیقه صبر کنید تا نرم شوند. سپس ورقههای لازانیا را با آب سرد آبکشی نمایید.
مرحله پنجم
در این مرحله سس لازانیا را آماده کنید. پنیرها، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. این سس طعم خوبی به لازانیا میدهد.
مرحله ششم
کف ظرف پیرکس یا فلزی را کمی با کره یا روغن چرب کنید، یک لایه ورقههای لازانیا بچینید سپس روی آن کمی از سس بریزید و خوب پخش کنید. موادی که آماده کرده بودید را روی ورقه لازانیا بریزید، سپس دوباره سس بریزید و ورقه بعدی لازانیا را روی آن قرار دهید. این کار را تا لایه لایه شدن تمام مواد ادامه دهید.
مرحله هفتم
در آخر روی ظرف ورقهای آلومینیومی بکشید. ظرف را برای 15 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. شعله بالایی فر را نیز روشن کنید تا روی لازانیا نیز طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود و موقع برداشتن از هم نپاشد، سپس میل کنید. نوش جان!
نکات کلیدی
لازانیا گیاهی با اسفناج هم تهیه میشود. در این صورت باید از قبل اسفناج را تفت دهید، سپس آن را روی خمیر لازانیا بریزید. حتی میتوانید بر طبق ذائقه خودتان کدو و بادمجان را از دستور حذف کنید و لازانیا اسفناج و قارچ تهیه نمایید.
لازانیا سبزیجات بادمجان و کدو نوع دیگری از این غذاست که قبلاً برای شما دستور آن را تهیه کردهایم و مراحلش کمی با این غذا تفاوت دارد.
برای تهیه سس این غذا چند راه وجود دارد: میتوانید لازانیا گیاهی با سس بشامل تهیه کنید که طرز تهیه سس بشامل را قبلاً آموزش دادهایم. در این صورت باید از 450 گرم پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.
راه دوم این است که میتوانید از سس همین دستور پیروی کنید و راه سوم این است که لازانیا گیاهی با سس ریکوتا طبخ کنید. بستگی به تمایل خودتان دارد و هر سه خوش طعم هستند.
برای پخت لازانیا سبزیجات بدون فر میتوانید در قابلمهای کمی روغن بریزید، لازانیاها را بچینید و آن را به مدت 30 دقیقه روی گاز با شعله پخش کن قرار دهید.
در تهیه این غذا به جای تفت دادن با روغن میتوانید مواد را در فر کباب کنید، سپس در لازانیا بریزید. لازانیا با سبزیجات کبابی سالمتر و کم چربتر است.
این دستور آشپزی، طرز تهیه لازانیای گیاهی بود و کاملاً از سبزیجات استفاده شد؛ اما اگر تمایل دارید همزمان لازانیا سبزیجات و گوشت میل کنید، لازانیای بادمجان و گوشت پیشنهاد خوبی است.