اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
برای کاهش کلسترول این میوه شیرین را بخورید
متن کامل خبر
محققان طی آخرین تحقیقات خود به خواص جدیدی از انگور که کاهش کلسترول میباشد دست یافتند
به گزارش صدآنلاین، بر اساس تحقیقات جدید، خوردن انگور میتواند از حمله قلبی یا سکته جلوگیری کند. محققان دانشگاه UCLA میگویند این میوه ارزشمند، سرشار از مواد شیمیایی است که تنوع باکتریهای روده را افزایش و کلسترول را کاهش میدهد.
مطالعات جدید پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که تنها چهار هفته خوردن انگور منجر به افزایش قابل توجه سلامت در میان افرادی که به ندرت میوه و سبزیجات میخورند، میشود. یک تغییر ساده در سبک زندگی ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را که با عنوان قاتل شماره یک جهان شناخته میشود، کاهش دهد.
انگور سرشار از قندهای طبیعی و مملو از آنتیاکسیدانهای قوی است که التهاب را کاهش میدهد. این تیم تحقیقاتی در مطالعات خود ۱۹ نفر بین سنین ۲۱ تا ۵۵ سال که معادل ۴۰ حبه انگور (یا دو وعده) در روز مصرف میکردند را مورد بررسی و ردیابی قرار دادند.
نتایج نشان میدهد که در عرض یک ماه، تنوع میکروبیوم بدن آنها به شدت افزایش یافته است. میکروبیومها جامعهای مرکب از میلیاردها باکتری و سایر میکروبهایی است که در روده زندگی کرده و برای سلامتی ضروری هستند. شرکت کنندگان همچنین تقریباً هشت درصد کلسترول بد کمتری داشته و اسیدهای صفراوی (BA) که به آنها انرژی میدهند، بیش از ۴۰ درصد کاهش یافت. این چربیهای مضر میتوانند منجر به لختههایی شوند که رگهای خونی را مسدود کرده و جریان خون را به قلب یا مغز قطع میکنند.
به گفته محققان، از جمله باکتریهای مفیدی که در بدن مصرف کنندگان انگور افزایش یافت، باکتری آکرمانسیا (Akkermansia) بود. این باکتری قند و کلسترول را سوزانده و پوشش داخلی روده را تقویت میکند.
پروفسور ژائوپینگ لی (Zhaoping Li) پژوهشگر ارشد این مطالعات در یک بیانیه رسانهای اعلام کرد: ما دریافتیم که انگور تأثیر مفیدی بر باکتریهای روده داشته و میدانیم که روده سالم برای سلامتی حیاتی است.
این مطالعات دانش عمیقتری برای ما فراهم کرده و دامنه فواید سلامتی انگور را گسترش میدهد. انگور با کاهش کلسترول میتواند سلامت قلب را افزایش دهد. به طور خلاصه، نتایج تحقیقات ما اطلاعات اولیه جدیدی در مورد اثرات مصرف انگور بر میکروبیوم روده، کلسترول و متابولیسم اسیدهای صفراوی ارائه میدهد.
بیماریهای قلبی عروقی سالانه حدود ۱۷ میلیون نفر را در سراسر جهان از بین میبرد که یک سوم کل مرگ و میرها را شامل میشود.