اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : کیبه سیب‌زمینی
کد خبر : ۳۸۷۰
تعداد بازدید : ۲۱۸
متن کامل خبر

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 60 دقیقه مواد لازم برای 7 نفر نان سوخاری خرد شده: 2 عدد کره ذوب شده: 4 قاشق سیب زمینی متوسط: 6 عدد نمک: 1 و یک دوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری تخم مرغ: 1 عدد روغن: 2 قاشق پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد گوشت چرخ کرده: 400 گرم قرص عصاره مرغ خرد شده: 2 عدد بادام پرک تست شده: 2 قاشق فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری پنیر پیتزا یا پارمزان: به دلخواه کیبه سیب زمینی غذای بسیار عالی و لقمه‌ای است که در مهمانی‌های کوچک می‌تواند برای پذیرایی بهترین گزینه کدبانو باشد. طرز تهیه 1- فر را تا دمای 220 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. 2- سیب زمینی‌ها را بجوشانید تا بپزند، سپس آن‌ها را آب‌کشی کنید و پس از‌ این که خنک شدند، پوست آن‌ها را بگیرید. با گوشت کوب یا چنگال آن‌ها را له کنید. سیب زمینی له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید و کنار بگذارید. 3- یک تابه بردارید و روغن را درون آن داغ کنید. پیاز‌ها را تقریباً 2 دقیقه در آن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب با پیاز مخلوط کنید تا گوشت قهوه‌ای رنگ شود. عصاره گوشت را در 2 قاشق آب جوش حل کنید و روی گوشت بریزید. سپس بادام پرک تست شده و ادویه دلخواه خود را به مواد اضافه کنید. مواد را کمی ‌با هم بپزید تا خوب ترکیب شوند، سپس آن‌ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. 4- یک قالب کمربندی یا تابه گرد بزرگ حاضر کنید و کف آن را با کمی‌کره یا روغن چرب کنید. نصف سیب زمینی را کف آن پهن کنید. مایه گوشت را روی آن پهن کنید. به دلخواه کمی ‌پنیر روی مایه گوشت بریزید و سپس لایه سیب زمینی باقی مانده را روی گوشت بریزید. 2 قاشق از کره ذوب شده را روی لایه آن بمالید و پودر سوخاری را روی آن پخش کنید. 2 قاشق کره باقی مانده را روی پودر سوخاری بپاشید. 5- قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا پودر سوخاری روی کیبه ترد و طلایی رنگ شوند.