اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : نوشیدنی‌های گرمازدگی
کد خبر : ۵۹۴۹۴
تعداد بازدید : ۳۶
متن کامل خبر

فصل گرما که فرا می‌رسد همه به دنبال نوشیدنی‌هایی برای کم کردن عطش خود هستند، اما می‌توان به جای نوشابه‌های پرضرر از نوشیدنی‌های سالم و خنک استفاده کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، فاضله حیدریان مقدم با اشاره به اینکه در فصول گرم سال به دلیل شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاهش می‌یابد اظهار کرد: در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنی‌های سبک که هضم راحتی دارند استفاده کرد. متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در فصل گرما برای پیشگیری از گرما زدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو می‌تواند به میزان قابل توجهی مفید باشد. شربت سکنجبین و تخم کاسنی برای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید، کمی ‌از شربت را با یک قاشق چای‌خوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید. شربت عناب و زرشک ۱۰ عدد عناب را له کرده با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید. شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو دو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن انداخته و بعد از هم زدن میل کنید. شربت به لیمو برای تهیه این شربت یک پیمانه شکر را با یک پیمانه آب کمی‌جوشانده، سپس یک پیمانه آب لیمو تازه اضافه کنید و بعد از کمی‌جوشیدن خاموش کنید، این شربت را با آب خنک رقیق کرده و میل کنید. دوغ ترش و تخم شربتی دو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در آب خیسانده، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط کنید و خنک بنوشید.