اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : چیز کیک قهوه خانگی
کد خبر : ۶۰۲۵۷
تعداد بازدید : ۴۹
متن کامل خبر

مواد لازم برای 5 نفر بیسکوئیت پتی بور:۳ بسته کره: ۱۲۵ گرم شیر: یک دوم پیمانه پودر ژلاتین:۱ و یک دوم قاشق غذا خوری وانیل: به اندازه نوک چاقو شکر: یک دوم پیمانه تخم‌مرغ:۴ عدد خامه:۱ پاکت پنیر خامه‌ای۴۰۰ گرم قهوه:۱ قاشق غذا خوری امروز می‌خواهیم با هم یک دسر خیلی خوشمزه درست کنیم که اصلیت‌اش برای کشور ایتالیا است. ولی در ایران طرفدار زیاد دارد. این دسر درست کردنش بسیار راحت هست و اینجوری می‌توانیم خیلی ساده این دسر خوشمزه را خودمان درست کرده و افراد خانواده را خوشحال کنیم بدون اینکه برای خرید از خانه بیرون برویم، در شرایطی که کشور درگیر ویروس کرونا هست. برای درست کردن این دسر احتیاج به فر هم نداریم، فقط باید چند ساعتی در یخچال بماند و خودش را خوب بگیرد. طرز تهیه مرحله اول: اول از همه برای درست کردن این دسر می‌رویم سراغ لایه اول که پایه چیز کیک‌مان هست. اول یه کاسه برمی‌داریم و ۳ بسته بیسکوئیت پتی بور را داخل آن می‌ریزیم و شروع می‌کنیم به آسیاب کردن یا اینکه اگر آسیاب ندارید می‌توانید با هر وسیله‌ای که دارید آن را خرد کنید، به صورتی که شبیه پوره شود. حالا بعد از اینکه بیسکوئیت را آسیاب کردیم آن را کنار می‌گذاریم. سپس یک قابلمه کوچک برمی‌داریم و کره‌ای که داشتیم را داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم روی حرارت تا آب شود. وقتی کره آب شد، همان‌طور که داغ هست به ظرفی که داخلش بیسکوئیت‌های آسیاب شده هست اضافه می‌کنیم. بعد از اضافه کردن کره مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. من خودم با دست این کار را انجام می‌دهم. بعد از اینکه خوب مواد را مخلوط کردیم به طوری که کره کامل به خورد بیسکوئیت رفت، لایه اول چیز کیک‌مان آماده هست. سپس ظرفی که می‌خواهیم در آن چیز کیک درست کنیم برمی‌داریم و مخلوط بیسکوئیت و کره را داخل آن می‌ریزیم و شروع می‌کنیم به صاف کردن داخل قالب تا قشنگ یکدست شود. سپس قالب را می‌گذاریم در یخچال ۳۰ دقیقه بماند. مرحله دوم: حالا در این مرحله می‌رویم سراغ آماده کردن بقیه مواد. دو تا ظرف برمی‌داریم و تخم‌مرغ‌ها را داخل یکی از ظرف‌ها می‌شکنیم به طوری که زرده و سفیده‌اش با هم مخلوط نشوند. سپس با دست یا یک ملاقه زرده و سفیده را جدا می‌کنیم و هر کدام را جداگانه در ظرف‌ها می‌ریزیم. سپس ظرف سفیده را برمی‌داریم و با میکسر یا مخلوط کن شروع می‌کنیم به زدن تا خوب پف کند و سفت شود، به طوری که اگر ظرف را برگرداندیم از ظرف بیرون نریزد. وقتی به این حالت رسید می‌گذاریم کنار و می‌رویم سراغ بقیه کارها. اول یک کاسه برمی‌داریم و پودر شکری که داشتیم را داخل آن الک می‌کنیم تا ناخالصی‌هایش از بین برود. بعد از اینکه پودر شکر را الک کردیم می‌رویم سراغ زرده‌ها و شروع می‌کنیم زرده‌ها را میکس کردن. بعد از اینکه زرده‌ها را خوب هم زدیم، پودر شکری که الک کرده بودیم را همراه با وانیل به مخلوط زرده اضافه کرده و مجدد مواد را با هم می‌زنیم تا خوب به خورد هم بروند. سپس بعد از اینکه مواد را خوب زدیم، پنیر خامه‌ای که داشتیم را هم به آن‌ها اضافه کرده و شروع می‌کنیم با میکسر به مخلوط کردن مجدد همه مواد با هم. مرحله سوم: حالا در این مرحله بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم می‌گذاریم کنار. سپس یک کاسه برمی‌داریم و یک و نیم قاشق غذا خوری پودر ژلاتینی که داشتیم را می‌ریزیم داخل کاسه و بعد چهار پنجم قاشق غذا خوری آب به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم. سپس با روش بن ماری می‌گذاریم پودر ژلاتین داخل آب خوب حل شود. وقتی حل شد می‌گذاریم کنار تا سرد شود. در ادامه می‌رویم سراغ کاستارد یا همان لایه اول چیزکیک‌مان. آن را از یخچال در می‌آوریم، سپس سفیده‌هایی که زده بودیم را روی آن می‌ریزیم. بعد از اینکه سفیده‌های زده شده را خوب پخش کردیم روی لایه اول، قالب را مجدد می‌گذاریم داخل یخچال ۲۰ دقیقه‌ای بماند. سپس بعد از ۲۰ دقیقه قالب را از یخچال درمی‌آوریم و می‌گذاریم کنار. سپس مخلوط زرده‌ها را برداشته و نصف آن را می‌ریزیم داخل یک کاسه و نصف قهوه‌ای که داشتیم را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا به خورد هم بروند. سپس آن را می‌ریزیم روی لایه سفیدمان و پهنش می‌کنیم و بعد قالب را می‌گذاریم در یخچال ۸ ساعتی بماند تا خوب خودش را بگیرد. سپس بقیه باقی مانده مواد را برمی‌داریم و خامه را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس بقیه قهوه را با شیر مخلوط می‌کنیم و به بقیه مواد اضافه کرده و می‌گذاریم در یخچال تا سرد شود. سپس بعد از ۸ ساعت قالب را از یخچال در می‌آوریم و این گاناشی که درست کردیم را روی چیز کیک‌مان خوب پخش می‌کنیم و مجدد می‌گذاریم نیم ساعت بماند. سپس برش زده و سرو می‌کنیم. نوش جان. نکات کلیدی می‌توانیم در تهیه چیز کیک قهوه خانگی به جای قهوه از پودر کاکائو استفاده کنیم. در درست کردن چیز کیک قهوه خانگی باید حتماً از کره استفاده شود وگرنه طعم چیز کیک از بین می‌رود. در تهیه چیز کیک قهوه خانگی می‌توانیم به جای قهوه از میوه‌ها و ژله‌های میوه‌ای مثل انار استفاده کنیم. توجه داشته باشید که حتماً چیز کیک قهوه خانگی را باید حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بگذاریم.