اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
خوراک مرغ مکزیکی
متن کامل خبر
خوراک مرغ مکزیکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده میباشد که با مواد و رسپیهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک مرغ مکزیکی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ: 400گرم
پیاز: ۲ عدد
ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
قارچ: ۸ عدد
فلفل دلمهای: یک دوم فلفل دلمهای کوچک
سیب زمینی: ۲ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده : ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفلسیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
پاپریکا، ادویه کاری و پودر تخم گشنیز: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه خوراک مرغ مکزیکی خوشمزه در ابتدای کار ۱ عدد پیاز را نصف کرده و به همراه سینه مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس به اندازهای که روی سینه مرغ را بگیرد به آن آب میافزاییم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم سینه مرغ به مدت ۱ ساعت درون آب جوش بجوشد تا کاملا پخته شود. در ادامه ذرت و نخود فرنگی را به همراه مقداری نمک و آب درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت میگذاریم.
مرحله سوم
حالا اجازه میدهیم نخود فرنگی و ذرت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کاملاً پخته شوند. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم، سپس به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب میریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه پیاز را به خوبی تفت میدهیم تا سرخ و طلایی شود، سپس قارچ و فلفل دلمهای را شسته و آنها را به صورت ورقهای و نگینی خرد میکنیم. حالا فلفل دلمهای را به تابه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
مرحله پنجم
زمانی که فلفل دلمهای به خوبی سرخ شد، قارچ را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را زیاد میکنیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه ذرت و نخود فرنگی پخته شده را درون آبکش ریخته و اجازه میدهیم آب اضافیشان کاملاً خارج شود.
مرحله ششم
زمانی که قارچ سرخ شد، مقداری نمک، فلفلسیاه، زردچوبه، پاپریکا، ادویه کاری و پودر تخم گشنیز به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی ادویهها گرفته شود. پس از گذشت ۲ دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله هفتم
زمانی که سینه مرغ کاملاً آبپز شد، آن را از قابلمه خارج کرده و به کمک چنگال ریش ریش میکنیم، سپس به همراه ذرت و نخود فرنگی پخته شده به تابه میافزاییم و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله هشتم
حالا مجدداً تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به خوبی تفت میدهیم تا مزهها با هم ترکیب شوند. در ادامه سس مایونز را به همراه ماست چکیده و آب لیموترش تازه درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله نهم
حالا مواد درون کاسه را با چنگال به خوبی مخلوط میکنیم تا بافت سس یکدست شود، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و مخلوط سس را به آن میافزاییم. در ادامه خوراک مرغ را به خوبی مخلوط میکنیم تا سس به خورد مواد برود.
مرحله دهم
در این مرحله پوست سیب زمینیها را جدا کرده و به صورت خلالی خرد میکنیم، سپس با آب سرد میشوییم تا نشاسته آنها شسته شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن مایع به آن میافزاییم.
مرحله یازدهم
حالا اجازه میدهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس سیب زمینیها را به تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم تا طلایی شوند. در نهایت خوراک مرغ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه سیبزمینی سرخ شده، گوجه و کاهو سرو میکنیم.