اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
فریز آنی این مواد پرمصرف در یخچال خطرناک و مرگ آور است
متن کامل خبر
قرار دادن غذای داغ، درون فریزر سبب افزایش دمای فریزر شده و مکان مناسبی را برای رشد میکروبها فراهم میکند که این خود برای سلامتی خطرناک است.
به گزارش صد آنلاین، بسیاری از خانمها بهعلت کمبود وقت، سبزیجات خود را درون فریزر نگهداری میکنند اما نگهداری سبزیجات در فریزر سبب میشود که ویتامین و مواد مغذی سبزیجات کاهش یابد، پس برای دریافت ویتامین و مواد مغذی سبزیجات، آنها را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید.
سیبزمینی
اگر سیبزمینی را در یخچال نگهداری میکنید در اشتباهید زیرا طعم و مزه آن به علت جذب رطوبت تغییر میکند حتی اگر آنها را در پلاستیک نیز قرار دهید باز هم رطوبت را جذب خواهند نمود و روند فساد آنها افزایش مییابد.
برخی میوهها
نگهداری برخی میوهها در یخچال، سبب کاهش کیفیت آنها بر اثر دمای پایین میشود. این میوهها شامل سیب، موز، توتفرنگی و آلبالو هستند و بهتر است آنها را در خارج از محیط یخچال نگهداری کنید و اگردوست دارید، میوه خنک میل کنید آنها را قبل از مصرف چند دقیقه در یخجال قرار دهید.
گوجهفرنگی
اگر گوجهفرنگی را در فریزر نگه دارید، طعم و خواص خود را از دست میدهد و آب میاندازد، پس سعی کنید آن را بهصورت تازه مصرف نمایید.
سسگوجهفرنگی و سویا
سس گوجهفرنگی و سویا، نیازی به نگهداری در یخچال ندارند زیرا درونشان سرکه وجود دارد و بیرون ازیخچال تا یک ماه، ماندگاری دارند.
انواع روغن
برای نگهداری از انواع روغن، قرار دادن آنها در محیط خشک و دور از نور و حرارت کافی است، پس میتوان روغن را بیرون از یخچال و در محیط اتاق نگهداری نمود.
قهوه
قرار دادن قهوه در یخچال نهتنها سبب ماندگاری طولانی مدت آن نمیشود بلکه کیفیت آن را نیز پایین میآورد، بنابراین بهتر است انواع قهوه را در محیط اتاق و در دمای ثابت نگهداری نمایید.
خربزه و طالبی
نگهداری طولانی خربزه و طالبی در یخچال سبب میشود که طعم و مزه مواد دیگر را جذب کنند پس بهتر است کمتر در یخچال قرار بگیرند.
عسل
برای نگهداری عسل، کافی است آن را دور از نور و در دمای محیط قرار دهید و لازم نیست در یخچال بگذارید.
شیر
شیر را درون فریزر نگذارید زیرا شیر یخزده، قابل خوردن نیست و پس از یخزدایی هم بریدهبریده میشود و شفاف و صاف نیست اما میتوانید از این شیر در طبخ غذا استفاده کنید.
غذاهای سرخشده
نگهداری از غذاهای سرخشده در فریزر باعث از بین رفتن تردی و خوشمزگی غذاها و نرم شدن آنها میشود، پس غذای سرخشده خود را در یک وعده بخورید و باقی مانده غذا را فریز نکنید.
تخممرغ با پوست
نگهداری تخممرغ در فریزر اشتباه است زیرا با یخ زدن آن، مایع درون آن سفت میشود و حجم مایع، افزایش مییابد به همین علت پوست تخم مرغ، ترک برمیدارد و همه فضای فریزر بوی تخممرغ میگیرد، پس تخممرغ را فریز نکنید.
خامه ترش
نگهداری خامه ترش در فریزر باعث تغییر طعم آن و بریدهبریده شدن و بدشکل شدن ظاهر آن میشود و شما نمیتوانید بهتنهایی آن را مصرف نمایید اما برای طبخ غذا و درست کردن دسر قابل استفاده است.
ماست
قراردادن انواع ماست در فریزر، باعث تغییر بافت آن میشود؛ بافت ماست بعد از یخزدایی، تغییر مزه و شکل میدهد، بریدهبریده میشود و قابل خوردن نخواهد بود.
پنیر
پنیر، ماندگاری بالایی دارد و نیازی به فریزکردن ندارد و قرار دادن پنیر در فریزر باعث تغییر مزه و نرم و خمیری شکلشدن آن میشود.
خامههای قنادی
خامههای قنادی از سفیده تخممرغ تهیه میشوند و فریزر کردن آنها باعث از بین رفتن بافت خامه و حتی فاسد شدن آن میشود و دیگر برای تزئین کیک، قابل استفاده نمیباشند.
غذاهای کنسروی
قرار دادن غذاهای کنسروی درون فریزر، باعث حجیم و بزرگ شدن آنها شده و سبب منفجر شدن و یا شکستن قوطی میشود.
غذاهایی که خوب بستهبندی نشدهاند
غذاهای بستهبندی نشده، درون فریزر بر اثر سرمای فریزر، میسوزند و طعم، مزه و بافت اولیه خود را از دست میدهند.
غذای داغ
قرار دادن غذای داغ، درون فریزر، سبب افزایش دمای فریزر شده و مکان مناسبی را برای رشد میکروبها فراهم میکند که این خود برای سلامتی خطرناک است.
کاهو
کاهو، مقدار زیادی آب درون خود دارد که فریز کردن آن سبب گسترش آب شده و دیواره سلولی که ساختار برگ را حفظ میکند را خراب میکند و سبب میشود که کاهو، شل و وا رفته شود.
ژله
قرار دادن ژله در فریزر به علت داشتن مایع ژلاتینی مانع از سفت شدن آن میشود، فریزری کردن ژله سبب آسیب به پلیمرها و کلوئیدهایی که ژلاتین را بههم متصل میکند، شده و ساختار ژله را بههم میریزد.