اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : حذف این دانه زرد عامل رشد دیابت است
کد خبر : ۶۹۰۱
تعداد بازدید : ۱۲۵
متن کامل خبر

به گزارش کارگر آنلاین، علاوه بر کاهش سطح کلسترول، مقدار فیبر بالا در لپه به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کند. فیبر محلول در غذای کم‌گلیسمیک، میزان جذب قند را کاهش می‌دهد و در نتیجه به انتشار تدریجی گلوکز و افزایش قند خون کمک می‌کند، با این حال، انرژی کافی را تأمین می‌کند. بنابراین برای افرادی که دیابت دارند خوب است. مصرف لپه فواید و خاصیت‌های عالی را برای بدن به‌همراه دارد و کنترل فشار خون، جلوگیری از کم‌خونی، کمک به ایمنی و افزایش انرژی، جزئی از خواص لپه محسوب می‌شوند.