اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
خواص پای مرغ برای دیسک کمر: این قسمت مرغ بیماری دیسک کمر را بدون عمل مداوا میکند
متن کامل خبر
به گزارش صد آنلاین، پای مرغ، بهترین بهبوددهنده کمردرد یا دیسک کمر است. طبق تحقیقات انجام شده، پای مرغ، حاوی بسیاری ازپروتئینها، ویتامینها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. از همین جهت، به افرادی که دچار مشکلاتی مانند خمیدگی که ناشی از کمبود کلسیم است، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان(راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و بهطور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D را می توان با استفاده از این ماده غذایی درمان کرد. پوست پنجه مرغ ممکن است حاوی ترکیبات آلوده باشد یا احتمال دارد صاحب مرغداری برای پیشگیری از بروز انواع بیماریها در مرغها به آنها آنتیبیوتیک تزریق کرده باشد یا به آنها هورمونی داده باشد که همه اینها وارد پوست و تمام امعا و احشای مرغ میشود. پس بهتر است که خانمهای باردار و کودکان و افراد بیمار در مصرف این ماده غذایی احتیاط کنند. میزان چربی و کلسترول پای مرغ بسیار بالاست و از این رو زیادهوری در مصرف آن برای بیمارن قلبی عروقی خطرناک میباشد. بنابراین به افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند، توصیه میشود هنگام مصرف، آن را با آب لیموترش و یا آبغوره مصرف کنند. از آنجا که پوست پنجه مرغ ممکن است حاوی ترکیبات آلوده باشد یا احتمال دارد صاحب مرغداری برای پیشگیری از بروز انواع بیماری در مرغها به آنها آنتیبیوتیک تزریق کرده باشد یا به آنها هورمونی داده باشد که همه اینها وارد پوست و تمام امعا و احشای مرغ شود، لذا بهمنظور استفاده از پای مرغ حتماً آن را از مرغداریهای ارگانیک و مطمئن تهیه نمایید. پای مرغ، علاوه بر فوایدی که برای سلامت بدن دارد دارای مضراتی نیز می باشد.کلسترول بالای پای مرغ یکی از مضرات اصلی آن است؛ کسانی که کلسترول بالا یا بیماریهای قلبی دارند بهتر است از مصرف زیاد پای مرغ خودداری کنند.