اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : طرز تهیه ترشی مندی
کد خبر : ۷۹۵۴
تعداد بازدید : ۱۶۰
متن کامل خبر

ترشی مندی یکی از انواع ترشی‌های خوش‌مزه فصل بهار است که با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل آن در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم مندی: ۱ کیلو گرم سیر: ۶ حبه سرکه: 1 لیوان آب جوشیده: 1 لیوان نمک: ۱ قاشق سوپ‌خوری طرز تهیه مرحله اول برای تهیه ترشی مندی ساده ابتدای کار تمام قسمت‌های مندی را به‌صورت ریز خرد می‌کنیم، سپس درون یک کاسه حاوی آب سرد می‌ریزیم و درون آبکش قرار می‌دهیم. در ادامه این کار را چند مرتبه انجام می‌دهیم تا مندی کاملاً تمیز شود. مرحله دوم حالا مندی را درون آبکش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی‌اش خارج شود و در ادامه مندی را به صورت پخش روی یک پارچه نخی تمیز می‌ریزیم، سپس اجازه می‌دهیم کاملاً خشک شود چون در غیر این صورت، ترشی خراب می‌شود. مرحله سوم در این مرحله زمانی که مندی کاملاً خشک شد، پوست سیر را جدا می‌کنیم، سپس می‌شوییم و به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس یک ظرف مناسب و دردار انتخاب و درون آن را با پارچه تمیز می‌کنیم. مرحله چهارم حالا لایه‌لایه مندی و سیر را درون ظرف می‌ریزیم تا مواد تمام شوند. در ادامه سرکه را روی مندی اضافه می‌کنیم و پس از آن آب جوشیده سردشده را می‌افزاییم. حالا نمک را به ترشی اضافه می‌کنیم، سپس در آن را می‌بندیم. مرحله پنجم در نهایت ترشی مندی را درون یخچال قرار می‌دهیم، سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۲۰ روز استراحت کند تا جا بیفتد. پس از گذشت این زمان، ترشی مندی را درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و به همراه غذا سرو می‌کنیم.