اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
مصرف منظم این گیاه در ناشتای صبح معده را کوچک سازی میکند
متن کامل خبر
به گزارش صد آنلاین، مصرف زنجبیل به صورت ناشتا و قبل از وعدههای غذایی باعث تحریک سوختوساز بدن، هضم بهتر، پایین آوردن سطح کورتیزول و افزایش انرژی میشود. اگر هدفتان چربیسوزی و لاغری است، ناشتا زنجبیل بخورید. ترکیب زنجبیل با آب لیموترش و نمک پیش از غذا اشتهایتان را کنترل میکند. زنجبیل(Ginger) یکی از قدیمیترین داروهای گیاهی شفابخش است که از هزاران سال پیش مورد استفاده مردم هند و برخی دیگر از نقاط آسیا بوده است. همچنین استفاده از این گیاه در برخی کشورهای آمریکای جنوبی نیز رواج دارد. زنجبیل که گیاهی زرد و دارای طبع گرم است، یکی از مواد غذایی پرکاربرد نیز محسوب میشود که بیشتر مواقع مورد استفاده اقوام شرق قرار میگیرد و از ریشه آن به صورت خشکشده و یا به صورت پودر و نیز بهعنوان نوعی ادویه در غذاهای مختلف و برخی نوشیدنیها استفاده میشود. زنجبیل در کل، بزاق انسان را تحریک و به تولید صفرا کمک میکند و از سوی دیگر اثر مثبتی بر روی آنزیمهایی به نام «لیپاز پانکراس» و «تریپسین» برجای میگذارد و باعث پیشگیری از مبتلا شدن به بیماریهایی مانند «سرطان کولون» و یبوست میشود.
گیاه زنجبیل بسیار به سرما حساس است و در برابر کمآبی نیز مقاومت بالایی ندارد و شاید همین موضوع باعث شده که میزان تولید آن نسبت به درخواستهای بالا برای مصرف کم باشد.