اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : طرز تهیه دونات نارگیلی
کد خبر : ۸۲۲۷
تعداد بازدید : ۱۲۱
متن کامل خبر

احتمالاً بوفه‌های نقلی مدارس را خاطرتان هست، خش‌خش پلاستیک دور دونات‌ها، لایه شکری خوش‌مزه‌ای که روی آن قرار داشت، طعم خوش آن را مجدداً زیر زبانمان خواهد آورد. ترکیب مزه دونات با شیر‌های پلاستیکی، ترکیبی بی‌نظیر و فوق‌العاده بود که حتی یادآوریش ممکن است اشتهای شما را برانگیخته کند. دونات نارگیلی، میان وعده‌ای خوش‌خوراک و خوش‌مزه است که پیشنهاد می‌کنیم به‌عنوان وعده سبکی برای صبحانه و یا میان‌وعده‌ای برای بعد از ظهرهای سرد زمستانی در نظر بگیرید. همچنین این دونات انتخابی ویژه برای روزهای کاری است؛ با پخت آن و قرار دادنش در ظرفی دربسته، در محل کار خود می‌توانید آن را به‌عنوان میان‌وعده‌ای خوش‌مزه و مقوی مصرف نمایید و با انرژی مضاعف به کارتان ادامه دهید. مواد لازم آرد شیرینی‌پزی: 1 و یک‌چهارم پیمانه بکینگ‌پودر: 1 قاشق چای‌خوری نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری شکر: یک‌دوم پیمانه رنده پوست لیمو: 2 قاشق چای‌خوری روغن نارگیل آب‌شده: دو و نیم قاشق سوپ‌خوری تخم‌مرغ: 1 عدد بزرگ شیر نارگیل: یک‌دوم پیمانه مواد لازم برای گلیز روی دونات پودر شکر: 1 پیمانه آب لیموترش: یک و نیم قاشق سوپ‌خوری رنده پوست لیمو: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 پنس مواد لازم برای تزیین دونات پودر نارگیل تُست‌شده: یک‌دوم پیمانه رنده پوست لیمو: 2 قاشق چای‌خوری طرز تهیه مرحله اول برای تهیه دونات نارگیلی خوش‌‌مزه و مخصوص ابتدا قالب مخصوص دونات را چرب نموده، فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در ظرفی آرد، بکینگ‌پودر و نمک را مخلوط کنید و در محلی مناسب قرار دهید. مرحله دوم در این مرحله شکر و رنده پوست لیمو را در ظرفی دیگر خوب هم بزنید. سپس به آن روغن نارگیل را افزوده و با سرعت متوسط همزن مجدداً هم بزنید. در نهایت تخم‌مرغ و شیر نارگیل را به مواد اضافه نموده و مجدداً تمام مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید. مرحله سوم مواد خشک را به مواد تر اضافه نموده و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر آماده‌شده را در قالب دونات ریخته در حدی که دو‌سوم قالب پر شود. سپس آن را در فر گرم‌شده به مدت 10 الی 11 دقیقه تا زمانی که دونات‌ها به رنگ طلایی درآید، قرار دهید. مرحله چهارم در این مرحله، با طرز تهیه گلیز لیمویی آشنا می‌شوید و برای تهیه آن بایستی آب‌ لیموترش و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، در صورتی که مایه گلیز خیلی سفت بود مقدار آب‌ لیموترش بیشتری به آن اضافه نمایید. مرحله پنجم اگر مایه گلیز خیلی شُل بود، مقدار پودر شکر بیشتری را به آن بیفزایید تا منسجم شود. در مرحله بعدی، پس از مدت زمان تعیین‌شده، دونات‌ها را از فر درآورده و اجازه دهید تا به حدود 10 دقیقه در قالب سرد شود. مرحله ششم سپس از قالب خارج نموده، و روی دونات را در گلیز آماده‌شده، فرو کرده و 5 دقیقه کنار بگذارید. در نهایت دونات‌ها را با پودر نارگیل و رنده پوست لیمو تزئین کنید. دقت داشته باشید دونات بهتر است در همان روزی که پخته می‌شود، سرو گردد.