اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : توپک کدو حلوایی
کد خبر : ۸۷۶۷
تعداد بازدید : ۱۱۴
متن کامل خبر

توپک کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی‌های خوش‌مزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی‌پزی در ادامه با ما همراه باشید: مواد لازم کدو حلوایی: ۳۰۰ گرم شکر: ۱ لیوان بیسکوییت ساده:۲۰۰ گرم مغز گردو: ۱ استکان پودر نارگیل:۱ لیوان طرز تهیه مرحله اول برای تهیه توپک کدو حلوایی مجلسی ابتدا کدو حلوایی را پوست می‌گیریم و به صورت ریز خرد می‌کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و شکر را به صورت لایه‌ای در بین لایه‌های کدو حلوایی می‌ریزیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. مرحله دوم پس از گذشت این زمان کدو حلوایی به خوبی آب انداخته است. در ادامه قابلمه را از یخچال خارج می‌کنیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم که کدو حلوایی نرم شده و به طور کامل بپزد و آب آن کشیده شود. مرحله سوم پس از اینکه کدو حلوایی پخت و آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به دمای محیط برسد. در ادامه کدو حلوایی را داخل یک کاسه جادار و مناسب می‌ریزیم. مرحله چهارم در این مرحله کدو حلوایی را به صورت یکدست با چنگال له می‌کنیم، سپس بیسکوییت‌ها را به صورت درشت خرد و به کاسه اضافه می‌کنیم و سپس مغز گردوها را نیز به صورت ریز خرد می‌کنیم و به کاسه می‌افزاییم. مرحله پنجم حالا مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس به اندازه یک گردو از مواد بر می‌داریم و با دست آن را به صورت گرد شکل می‌دهیم. حالا توپک‌ها را در پودر نارگیل می‌غلطانیم و در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. مرحله ششم توجه داشته باشید که باید توپک‌ها را به صورت کامل در پودر نارگیل بغلطانیم تا رطوبت توپک‌ها گرفته شود؛ این کار باعث می‌شود که توپک‌ها حالت خیسی نداشته باشند. در پایان توپک‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط کنار می‌گذاریم و سپس سرو می‌کنیم.