اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : نان را در کیسه پلاستیکی نگذارید
کد خبر : ۹۴۱۶
تعداد بازدید : ۵۲۱
متن کامل خبر

یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از کیسه‌های پلاستیکی برای مصرف و نگهداری مواد غذایی مجاز نیست. محمدحسین عزیزی متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه‌های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه‌های پلاستیکی قرار ندهید. این متخصص تغذیه افزود: حرارت در کیسه‌های پلاستیکی سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می‌شود. وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می‌شود؛ به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده‌ای به نام مونومر (مولکول‌های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می‌گیرد) به وجود می‌آید که این مواد در درازمدت ممکن است خطرناک و سرطان‌زا باشد. عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری‌هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می‌شود و سیستم‌های عملکردی بدن افراد را مختل می‌کند. وی در پایان اظهار داشت: بهتر است به جای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید، البته از پارچه‌های ساده نه رنگی، زیرا رنگ‌های به کار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.