[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۵
  • دوره جدید

پاستای آلفردوی گل کلم، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
گل کلم تکه تکه شده: 900گرم
کره: 6قاشق
سیر: 6حبه
پیاز بزرگ: 1عدد
شیر: یک دوم پیمانه
نمک: 2قاشق چایخوری
جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
ماکارونی: 450گرم
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
 
سس آلفردو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سس‌های پاستا در جهان است که در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. اما این سس طبیعتاً چربی زیادی دارد، چون با خامه تهیه می‌شود. پاستای آلفردوی گل کلم با سسی تهیه می‌شود که مانند آلفردو سفید، غلیظ و خوش طعم است، اما چربی و کالری خیلی خیلی کمتری دارد. این سس از مخلوط سیر و پیاز داغ، گل کلم و شیر تهیه می‌شود. پاستای آلفردوی گل کلم یک ناهار سبک و خوشمزه عالی برای فصل تابستان است. می‌توانید آن را همراه با سبزیجات تابستانی یا یک سالاد عالی مانند سالاد تابستانی با پنیر فتا سرو کنید و از آن لذت ببرید.
 
طرز تهیه
ابتدا قابلمه‌ای را پر از آب کنید و بگذارید روی شعله متوسط بجوشد. گل کلم را تمیز و خرد کنید. سپس گل‌های گل‌کلم را داخل آب جوش بریزید. بگذارید ۱۳-۱۵دقیقه آب‌پز شوند تا زمانی که چنگال به راحتی در آنها فرو برود. سپس گل کلم را آبکش کنید.
تابه‌ای را روی شعله‌ خیلی ملایم قرار دهید و سه قاشق از کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود. پیاز و سیر را خرد کنید و داخل کره تفت بدهید تا کاراملی رنگ شوند (حدود ۱۰-۱۲دقیقه). حال پیاز و سیرداغ را داخل غذاساز بریزید. گل کلم پخته و شیر را هم به آن اضافه کنید و حدود ۳۰ثانیه در غذاساز مخلوط کنید تا به شکل پوره یکدستی در بیاید.
همان تابه را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید و سه قاشق کره دیگر را داخل آن ذوب کنید. پوره گل کلم را به آن اضافه کنید. به آن نمک، جوز هندی و فلفل بپاشید. خوب هم بزنید و آن را تا زمان آماده شدن پاستا روی همان شعله خیلی کم گرم نگه دارید.
ماکارونی را طبق دستور نوشته شده روی بسته‌بندی آن آماده کنید. وقتی پاستا را آبکش کردید، آن را داخل تابه محتوی آلفردوی گل کلم بریزید و زیر و رو کنید. موقع سرو جعفری خرد شده را روی پاستا بریزید. نوش جان!

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی