طرز تهیه شیرینی بارفا، روزنامه شیراز نوین
شیرینی بارفا یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که با رسپیهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بارفا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
آب: یک دوم لیوان
روغن مایع: یک دوم لیوان
سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۳ لیوان
بیکینگ پودر: ۵ گرم
مواد لازم میانی
شکر: ۱ کاسه کوچک
کشمش: ۲۵۰ گرم
مغز فندق: ۱ کاسه کوچک
کره: ۱۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۲۵ میلی لیتر
مویز (قابل حذف): به مقدار کافی
نشاسته ذرت: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه شیرینی بارفا خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود، سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم.
مرحله دوم
در ادامه به سراغ درست کردن خمیر شیرینی میرویم، برای این منظور تخم مرغ را در یک کاسه نسبتاً گودی شکسته و با چنگال به خوبی هم میزنیم تا از حالت لختگی خارج شود، سپس آب و روغن مایع را به آن میافزاییم.
مرحله سوم
حالا سرکه را به همراه بیکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم. در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک میکنیم و کم کم به کاسه میافزاییم، زمانی که خمیری نرم و یکدست حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری نشاسته ذرت روی سطح کار میپاشیم، سپس خمیر را روی آن انتقال میدهیم و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به خوبی ورز میدهیم. در ادامه خمیر را به گلولههای یکسان به اندازه پرتقال تقسیم کرده و روی آنها را با سلفون میپوشانیم.
مرحله پنجم
در ادامه اجازه میدهیم گلولههای خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کنند. پس از اتمام استراحت خمیر، روی سطح کار را مجدداً با مقداری نشاسته ذرت میپوشانیم و گلولهها را روی آن منتقل میکنیم.
مرحله ششم
حالا گلولههای خمیر را با کمک وردنه به صورتی که کمی از خمیر باقلوا ضخیمتر باشد پهن میکنیم، سپس کره را روی حرارت کتری قرار داده و به روش بنماری ذوب میکنیم. در ادامه روی خمیر را با کره و روغن مایع چرب میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله شکر را به صورت پخش روی خمیر میپاشیم و مغز فندق را به صورت ریز خرد میکنیم. حالا کشمش، فندق و در صورت تمایل مقداری مویز به صورت پخش روی خمیر ریخته و خمیر را به آرامی رول میکنیم.
مرحله هشتم
حالا رول را به اندازه ۱ انگشت برش میزنیم و درون سینی فر میچینیم. در ادامه روی خمیرها را زرده تخم مرغ رومال کرده و سینی را طبقه میانی فر قرار میدهیم تا شیرینیها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر کاملاً بپزند.
مرحله نهم
پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده تا روی شیرینیها طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم شیرینیها خنک شوند، سپس به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین