گراتن سیبزمینی، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 90 دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
خامه پر چرب: 240 گرم
سیب زمینی: 1360 گرم
شیر: 245 گرم
پنیر پارمسان: 115 گرم
پنیر چدار یا موزورلا: 115 گرم
سیر: 3 بوته
آویشن تازه: 10 برگ
نمک: 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
گراتن که جزو آسانترین و البته جذابترین غذاهای فرانسوی به حساب میآید، بین ما ایرانیها هم طرفداران بیشماری دارد. انواع گراتن خیلی زیاد میباشد و با مواد اولیه متنوعی قابل تهیه کردن هست. اما امروز نوبت تهیه کردن گراتن سیب زمینی خوشمزه و هیجان انگیزه. گراتن سیب زمینی یک خبر خوب برای دوستداران سیب زمینی و پنیر میباشد! که البته قرار است با طعم جدیدش شما را غافلگیر کند! یک انتخاب عالی برای همه وعدههاست که بچهها و بزرگترها عاشق آن میشوند. طرز تهیه گراتن سیب زمینی و پنیر روشهای مختلفی دارد که ما یک روش خیلی آسان را برایتان آماده کردیم.
شما میتوانید به مقدار دلخواهتان ادویههای مختلفی به این غذا اضافه کنید. اما اگر دوست دارید گراتن سیب زمینی و سوسیس، گراتن مرغ و سیب زمینی یا گراتن سیب زمینی و اسفناج تهیه کنید، پیشنهاد میدهیم به مطلب مخصوص خودشان مراجعه کنید. چون آن جا به طور مفصل برایتان آموزش دادیم. خب من که دیگر صبرم تمام شده. اگر شما هم مثل من عاشق غذاهای پر پنیر هستید، در تهیه این گراتن دوست داشتنی همراه ما باشید.
طرز تهیه
مرحله اول
فر را روشن کنید تا گرم شود. آن را روی دمای 400 درجه فارنهایت یا حدوداً 205 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. خامه و شیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم ترکیب کنید. سیب زمینیها را برش حلقهای و نازک بزنید و به مخلوط خامه و شیر اضافه نمایید. به این روش سیب زمینیها دیگر تغییر رنگ نخواهند داد.
مرحله دوم
پنیر پارمسان و پنیر چدار را رنده کرده و در کاسه سیب زمینیها بریزید.
مرحله سوم
سیرها را پوست گرفته و رنده کنید. برگهای آویشن را پودر و ریز کرده و به همراه نمک و فلفل به مواد درون کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
ظرف مناسبی با ابعاد 20 در 25 سانتیمتری بردارید. مواد گراتن سیب زمینی را درون ظرف بریزید و روی آن را با آلومینیوم فویل بپوشانید.
مرحله پنجم
ظرف را روی سینی و درون فر بگذارید تا به مدت یک ساعت به خوبی بپزد. سینی را فراموش نکنید، وگرنه زیر گراتن میسوزد.
مرحله ششم
پس از یک ساعت، آلومینیوم فویل را از روی ظرف بردارید. اجازه دهید برای 30 دقیقه دیگر، گراتن سیب زمینی داخل فر بپزد. این کار باعث میشود روی گراتن طلایی رنگ شود. حالا این گراتن سیب زمینی خوشمزه را از فر خارج کرده و به همراه انواع سس نوش جان کنید.
نکات کلیدی
به جای فر میتوانید از مایکروویو نیز استفاده کنید.
برای دوباره گرم کردن گراتن سیب زمینی در مایکروفر به ده دقیقه زمان و 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتیگراد دما نیاز دارید.
گراتن سیب زمینی با سس بشامل هم تهیه میشود.
برای تهیه گراتن سیب زمینی بدون فر میتوانید همین مراحل را در ماهیتابه نیز انجام دهید.
این غذا باید در حدی در ماهیتابه بماند که سیب زمینیها سرخ شده و پنیرها ذوب شوند.
در این روش میتوانید از سیب زمینیهای پخته شده هم استفاده کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین