خواص بینظیر کاکائو، روزنامه شیراز نوین
دانههای کاکائو درون میوهای به رنگ زرد مایل به قهوهای قرار دارند؛ میوه درختی به نام تئوبروما که پس از چیدن و پوسیده شدن، دانههای آن را خارج میکنند و ما آنها را با نام کاکائو میشناسیم؛ هر میوه حدود ۲۵ دانه دارد.
به گزارش بهداشت نیوز، پلیفنولهای موجود در دانه کاکائو با تقویت عملکرد مغز، ابتلا به بسیاری از بیماریهای عصبی را کاهش میدهد. یکی از تأثیرات مهم این ماده، تولید اسید نیتریک و در نتیجه شلشدگی رگها برای جریان بهتر خون میباشد. با اینکه هنوز تحقیقات بیشتری نیاز است، اما به نظر میرسد دانه کاکائو تأثیرات مثبتی بر روی بیماری پارکینسون و آلزایمر خواهد داشت.
کاهش علائم افسردگی
شاید تجربه کرده باشید که خوردن کاکائو خلق و خوی شما را کمی تغییر میدهد؛ همچنین افسردگی و علائم ناشی افزایش سن را بهبود میبخشد.
کافئین موجود در کاکائو یکی از دلایل اصلی این اتفاق است. دلیل بعدی میتواند تبدیل تریپتوفان به سرتونین بهعنوان مادهای برای بهبود خلق و خوی شما باشد. اگر مضطرب هستید یا استرس دارید به شما پیشنهاد میکنم خوردن یک تکه کاکائو تلخ را امتحان کنید؛ چراکه در افزایش آرامش و احساس رضایت شما نیز مؤثر خواهد بود. در این مقاله خوراکیهایی که حال شما را خوب میکنند را به طور کامل توضیح دادهایم.
کمک به کاهش وزن
کاکائو با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری در شما، ممکن است در کنترل وزن به شما کمک کند. افزودن مقدار متعادلی از کاکائو به رژیم غذایی، میتواند دستیابی به کاهش وزن را سریعتر پیش ببرد. البته که تحقیقات و آزمایشات بیشتری لازم میباشد تا نوع و مقدار دقیق کاکائو مشخص شود، اما در برخی از موارد تحقیقاتی این موضوع صحت داشته است.
کمک در بهبود دیابت نوع۲
مصرف درست و به اندازه کاکائو به دلیل دارا بودن فلاوانول در دانههای پرخاصیت این میوه، قادر است عمل جذب کربوهیدرات در روده را کاهش دهد. به دنبال آن ترشح انسولین بهبود بخشیده و التهاب را کاهش میدهد؛ پس حتماً نوع کمشیرین کاکائو را به اندازه مصرف کنید و به خاطر داشته باشید که زیادهروی در خوردن کاکائو، خود باعث دیابت نوع ۲ میشود.
محافظت در برابر برخی از سرطانها
دانه کاکائو بیشترین غلت فلاوانول را در بین موادغذایی مشابه دارد؛ همین ماده موجب حفاظت از بدن در برابر برخی از انواع سرطانها میشود. همچنین خواص آنتیاکسیدانی کاکائو در جلوگیری از شیوع رادیکالهای آزاد، به اثبات رسیده است.
پرخاصیت برای داشتن پوستی سالم
خواص دانه کاکائو برای ترمیم و بازسازی پوست بینظیر است؛ آنتیاکسیدهای موجود در کاکائو، پوست آسیب دیده در برابر اشعه ماورابنفش خورشید و دیگر عوامل محیطی را محافظت کرده و به ترمیم بافت آن کمک میکنند. ماده مؤثر در برابر تاثیرات اشعه یو وی خورشید، تئوبرومین میباشد که با افزیش جریان خون در سطح پوست از خشکی آن جلوگیری میکند؛ تئوبرومین یکی از ترکیبات مفید موجود در دانه کاکائو است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین