این صیفی پُرمصرف را هرگز سرخ نکنید، روزنامه شیراز نوین
به گزارش صد آنلاین، خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت وسلامت قلب میشود، اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود.
افرادی که از لحاظ طب سنتی دارای مزاج سوداوی، دموی و صفراوی هستند باید از خوردن این غذا امتناع کنند.
بعضی از افراد بادمجان را به صورت خام و در مواقعی به میزان زیاد استفاده میکنند؛ باید گفت که مصرف زیاد و غیرمعقول این سبزی، باعث ایجاد درد در نواحی پهلو و چشم میشود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین