[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۰۴
  • دوره جدید

کوکی شکری لیمویی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 30عدد
شکر: یک دوم پیمانه
کره: 4قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ: 1عدد
عصاره وانیل: 1قاشق چایخوری
لیموترش: 1عدد
آرد سفید: 1 و یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت: یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر: 1 و یک دوم قاشق چایخوری
 
کوکی شکری لیمویی عصرانه‌ای عالی با طعمی ساده و دلچسب است. اما یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این کوکی عطر فوق‌العاده آن است که هرگز فراموشش نخواهید کرد. آب و پوست لیمو ترش طعم و عطر اصلی کوکی شکری لیمویی را تشکیل می‌دهند. در ضمن تهیه این کوکی خیلی خیلی راحت است و در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود. البته همیشه جا برای خلاقیت بیشتر هست و می‌توانید با کمی وقت صرف کردن خمیر کوکی را با کاتر برش بزنید و به شکل‌های مختلف در بیاورید.

طرز تهیه 
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه متوسط، شکر و کره را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود و رنگ روشنی پیدا کند. سفیده تخم‌مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.
آب لیمو ترش را بگیرد و قسمت زرد رنگ پوست آن را رنده کنید. آب و پوست لیمو را با مخلوط قبلی میکس کنید. سپس آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و زیر و رو نمایید تا مخلوط شوند.
کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید. یک قاشق از خمیر کوکی را بردارید و با دست گلوله کنید. آن را روی کاغذ روغنی قرار دهید و با پشت یک لیوان فشار دهید تا پهن شود و به شکل دایره‌ای در بیاید. این کار را برای کل خمیر تکرار کنید. در این مرحله می‌توانید مقداری شکر هم روی بیسکویت‌ها بپاشید.
سینی را ۸-۱۲دقیقه در فر قرار دهید تا دور کوکی‌ها شروع به قهوه‌ای شدن کند. اما اگر بعد از ۱۲دقیقه قهوه‌ای نشدند در هر صورت آماده هستند و می‌توانید آنها را از فر خارج کنید. بگذارید خنک شوند. کوکی شکری لیمویی را در ظرف دربسته و در دمای اتاق نگهداری کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی