[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۵۳
  • دوره جدید

استیک گل کلم با عدس، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 2نفر
گل کلم: 1دسته
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
عدس: یک دوم پیمانه
آب سبزیجات: 1پیمانه
آویشن: 1قاشق چایخوری
برای سس پستوی نعنا
برگ نعنا: 2پیمانه
پسته: یک دوم پیمانه
روغن زیتون: یک دوم پیمانه
سیر: 1حبه بزرگ
نمک و فلفل: به مقدار کافی
برگ شابانک یا شاهی و لیموترش: برای سرو
 
استیک گل کلم با عدس یکی از غذاهای گیاه‌خواری محشری است که ظاهری شیک و بسیار زیبا دارد. البته برای لذت بردن از غذاهای گیاهی و خواص مفید آنها لازم نیست حتماً گیاه‌خوار باشید. استفاده مرتب از سبزیجات و کاهش مصرف گوشت قرمز برای همه افراد مفید است و شما هم اگر به دنبال رژیم غذایی سالم‌تری هستید حتماً باید به این نکات توجه داشته باشید.
برای تهیه این استیک، ورقه‌های ضخیمی از گل کلم اندکی سرخ شده و روی آنها یک لایه برشته تشکیل می‌شود. سپس چند دقیقه‌ای هم در فر پخته می‌شوند. استیک گل کلم با عدس پخته شده و سس پستوی نعنا سرو می‌شود که هم طعم بیشتری به غذا می‌دهند و هم سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف هستند.
 
طرز تهیه 
فر را با دمای ۲۲۰درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. در این مدت، عدس، آب سبزیجات، نمک، فلفل و آویشن را داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید روی گاز تا جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا عدس پخته شود (۳۵ تا ۴۰دقیقه). عدس باید نرم شده باشد اما له نشده باشد. عدس پخته شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه استیک گل کلم، اول از همه اگر دسته گل کلم شما شکل صافی ندارد از گل‌های اطرافش بکنید و آن را تا جای ممکن صاف کنید. سپس آن را برش بزنید و سه ورقه به ضخامت حدود ۲سانت درست کنید. 
یک تابه چدنی بزرگ را روی شعله نسبتاً زیاد داغ کنید و یک قاشق روغن زیتون کف آن بریزید. وقتی روغن داغ شد ورقه‌های گل کلم را داخل آن قرار دهید. یک قاشق روغن باقی مانده را روی گل کلم‌ها بریزید و کمی هم نمک و فلفل روی آنها بپاشید. بعد از حدود ۵دقیقه که یک طرف گل کلم‌ها خوب سرخ شد آنها را وارونه کنید و طرف دیگر هم نمک و فلفل بپاشید. حال تابه را به فر منتقل کنید و استیک گل کلم را حدود ۱۰دقیقه در فر بپزید. باید چنگال به راحتی در استیک فرو برود.
برای تهیه سس پستوی نعنا، اول پسته را بو بدهید. پسته‌ خام را به صورت یک لایه روی سینی فر پخش کنید و ۶-۸دقیقه در فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید. سپس بگذارید خنک شود.
پسته بوداده را همراه با برگ نعنا، نمک، فلفل و یک حبه سیر داخل غذاساز بریزید و آنها را با هم میکس کنید. همان طور که غذاساز در حال میکس کردن مواد است روغن زیتون را اضافه کنید و ۲۰ثانیه دیگر بزنید تا سس پستو آماده شود.
برای سرو آب لیموترش را روی برگ‌های شابانک بگیرید و آنها را کمی زیر و رو کنید. عدس را بین بشقاب‌ها تقسیم کنید. داخل هرکدام یک استیک گل کلم بگذارید. کمی برگ شابانک روی آنها بگذارید و در آخر هم سس پستو را روی آنها بریزید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی