[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۹۰۳
  • دوره جدید

فلفل شکم‌پر، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 3نفر
فلفل دلمه‌ای درشت: 6عدد
گوشت چرخ کرده: 450گرم
پیاز خرد شده: 1/2پیمانه
گوجه خرد شده تفت داده شده: 400گرم
برنج: 1/2پیمانه
نمک: 1قاشق چای‌خوری
پنیر چدار رنده شده: 1پیمانه

فلفل شکم‌پر، یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب است که به شکل‌های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می‌شود. این نوع فلفل شکم‌پر که با گوشت چرخ کرده و پنیر چدار و چند ماده غذایی ساده دیگر پخته می‌شود، برای شما تنوع غذایی ایجاد می‌کند. همچنین فلفل شکم‌پر با شکل رنگی و جذابی که دارد، می‌تواند در مهمانی‌ها به عنوان یک غذای جانبی زینت‌بخش سفره شما باشد.
 
طرز تهیه 
حدود یک چهارم از بالای فلفل دلمه‌ای‌ها را ببرید و تخم‌ها و پوسته‌های داخلی اضافه را خارج کنید.
سپس فلفل‌های تخلیه شده را در قابلمه‌ای آب‌پز کنید. لازم نیست در قابلمه را ببندید. فلفل‌ها حدوداً پس از 5دقیقه آماده می‌شوند. بعد از آن، فلفل‌ها را خارج کنید و برعکس قرار دهید تا آب آنها کاملاً خارج شود.
 داخل فلفل‌ها کمی نمک بپاشید. گوشت چرخ کرده، پیاز و یک چهارم پیمانه فلفل خرد شده را در ماهیتابه تفت بدهید تا زمانی که گوشت قهوه‌ای رنگ شود و سبزیجات ترد شوند. سپس چربی اضافه آن را بگیرید. گوجه خرد شده، برنج، آب، نمک و کمی فلفل را به آن اضافه کنید.
صبر کنید تا مخلوط به دمای جوش برسد. در قابلمه را به مدت 20دقیقه یا تا زمانی که برنج بپزد ببندید. سپس پنیر را اضافه و مخلوط کنید.
فلفل‌ها را با مخلوط گوشت تهیه شده پر کنید و آنها را در ظرف فر با سایز مناسب قرار دهید. ظرف را به مدت 30دقیقه در فر با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید.
 
نکته 
اگر به غذاهای تند علاقه‌مندید، می‌توانید فلفل شکم‌پر را همراه با سس فلفل سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی