[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۱
  • دوره جدید

بورک با کلم برگ، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
 مرغ پخته و ریش ریش شده: 300 گرم
 سیب زمینی رنده شده: 1 عدد
 پیاز خرد شده: 1 عدد
 هویج رنده شده: 1 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه بورک با کلم برگ غذایی بسیار ساده است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و برای تنوعی در برنامه غذایی شما به عنوان یک غذای خوشمزه عالی است.

طرز تهیه
ابتدا برگ کلم سفید را به آرامی ورقه ورقه کرده. (به اندازه‌ای که خودتان می‌خواهید بورک درست کنید کلم را برگ برگ کنید) در ظرف آبی که در حال جوشیدن است به مدت 5دقیقه برگ‌ها را قرار داده تا نرم شود.
سپس در آبکش می‌ریزیم تا خنک شود (قسمت وسط برگ که خیلی کلفت است را ببرید و جدا کنید یا به صورت v قیچی کنید).
پیاز را تفت داده تا نرم شود، سپس سیب‌زمینی را می‌ریزیم. بعد از چند دقیقه تفت دادن، هویج را می‌ریزیم، خوب هم زده تا مواد نرم و پخته شود.
سپس مرغ و ادویه‌ها و نمک را زده، در قابلمه را برای چند دقیقه می‌گذاریم.
بعد از خنک شدن مواد، مقداری از آن را برداشته و وسط برگ ریخته و برگ را مانند رول می‌بندیم، البته قسمت بالا و پایین را به طرف داخل بورک می بندیم.
در ظرفی تخم‌مرغ را هم زده و بورک را داخل آن زده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی