[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۹۵۰
  • دوره جدید

پاستا آلفردو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای ۶ نفر
پاستا پنه: 200 گرم
کره: 50 گرم
خامه: 2 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: 2 پیمانه
مرغ بریان تکه‌تکه شده: 3 پیمانه
آب مرغ: یک‌دوم پیمانه
پودر سیر: یک‌هشتم قاشق چایخوری
آویشن: یک‌دوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
پنیر موزارلا رنده شده: 1 پیمانه (اختیاری)
پودر سوخاری: یک‌دوم پیمانه (اختیاری)
اگر تا به حال پاستا آلفردو نخورده باشید حتماً اسم آن را شنیده‌اید. طرز تهیه سس آلفردو را هم قبلاً گفته‌ایم که مواد اصلی آن خامه، شیر و پنیر پارمزان هستند. البته با این سس غذاهای دیگری هم می‌توان درست کرد، مثل پیتزا آلفردو، لازانیای آلفردو، خوراک سیب‌زمینی با سس آلفردو. اما معروف‌ترین این‌ها پاستا آلفردو است که از ترکیب پاستای پخته شده و سس آلفردو غلیظ و خوشمزه با مقداری مرغ تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا می‌توان از انواع پاستا استفاده کرد، مثل پاستا فوتوچینی که دستور آن را هم قبلاً گفته‌ایم. اما در دستور پخت ذکر شده در زیر از پاستا پنه استفاده می‌شود. با پاستا پنه هم که حتماً آشنا هستید: پاستا‌های فرمی لوله‌ای که دو سر آن‌ها به شکل اریب برش خورده.
تهیه پاستا آلفردو سه مرحله اصلی دارد: 1. آماده کردن سس آلفردو؛ 2. پخت مرغ (البته می‌توانید از مرغ بریان آماده استفاده کنید)؛ 3. پخت پاستا. اگر از مرغ آماده استفاده کنید تهیه پاستا آلفردو زمان زیادی نیاز ندارد. در دستور پخت زیر از یک مرحله اختیاری هم استفاده شده که بسته به سلیقه می‌توانید آن را حذف کنید. آن هم ریختن پنیر موزارلا و پودر سوخاری روی پاستا و قرار دادن آن داخل فر است. (شعله بالای فر یا برویلر)
 
طرز تهیه:
اول از همه داخل قابلمه‌ای آب و مقدار کافی نمک بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. سپس پاستا پنه را در آب جوش بریزید تا پخته شود. پاستا پنه پخته شده را زیر آب سرد آبکش کنید و آن را کنار بگذارید.
کره را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا آب شود.
وقتی کره آب شد، 2 پیمانه خامه و 1 پیمانه شیر را به تابه اضافه کنید.
پنیر پارمزان رنده شده را روی بقیه مواد بپاشید. هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. بگذارید سس آلفردو روی شعله ملایم گرم شود و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید. بعد از چند دقیقه سس شروع به غلیظ شدن می‌کند.
پوست مرغ بریان را جدا کنید و گوشت آن را با چاقو تکه‌تکه کنید. حال 3 پیمانه مرغ را داخل سس آلفردو بریزید. نصف پیمانه آب مرغ، یک‌هشتم قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز را هم اضافه کنید و مواد را زیر و رو نمایید.
سس را بچشید و مقدار نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. بگذارید 3-4 دقیقه دیگر روی شعله بماند تا مرغ به خوبی گرم و سس کمی غلیظ‌تر شود.
در این مرحله می‌توانید سس را روی پاستا بریزید و به همین شکل پاستا آلفردو را سرو کنید. اما اگر می‌خواهید روی پاستا را پنیری و برشته کنید شعله بالای فر را روشن کنید و بگذارید فر گرم شود. دیس گود مناسب فر را با کمی روغن چرب کنید. پاستا را داخل آن بریزید و کف ظرف به طور یکنواخت پخش کنید.
سپس سس آلفردو را روی آن بریزید. 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده را روی مواد بپاشید. حال نوبت به پودر سوخاری می‌رسد. البته این مرحله هم اختیاری است. فقط در صورتی که دوست دارید روی پاستا برشته شود، نصف پیمانه پودر سوخاری روی پنیر بپاشید.
حال دیس پاستا را داخل فر قرار دهید. زمان ماندن در فر کاملاً بستگی به فر شما دارد. اما معمولاً بیشتر از 5 دقیقه طول نمی‌کشد. پنیر باید ذوب شود و پودر سوخاری قدری برشته و طلایی رنگ شود. (مراقب باشید پودر سوخاری نسوزد!) پاستا آلفردو پنیری برشته شما آماده است. تا سرد نشده آن را سرو کنید. نوش جان.


نکته:

در صورتی که قصد ندارید پاستا آلفردو را در فر قرار دهید بهتر است، خود پاستا را کمی دیرتر بپزید (هم‌زمان با تهیه سس) تا پاستا موقع سرو سرد نباشد.
برای روی پاستا آلفردو می‌توانید از سبزیجات مختلف مثل جعفری خرد شده، نخود فرنگی یا کلم بروکلی استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی