دوست دارم ورزشگاه پارس در زمان مدیریت من به بهرهبرداری برسد! ، روزنامه شیراز نوین
کامیاب میگوید: حمایت و تجلیل از مدالآوران برعهده فدراسیونها و وزارت ورزش و جوانان است و بودجه مستقلی برای اداره کل ورزش و جوانان استان جهت تجلیل از قهرمانان در نظر گرفته نشده است.
به گزارش شیرازه، اواخر هفته گذشته نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در سفر به شیراز و بازدید از ورزشگاه میانرود خبر از تأمین اعتبار برای تکمیل این ورزشگاه داد. نوبخت گفت: 8 میلیارد تومان اعتبار به علاوه 10 درصد به این ورزشگاه اختصاص خواهد یافت تا قسمتهای در دست ساخت این مجموعه به طور کامل تکمیل شود.
کلنگ احداث ورزشگاه پارس شیراز در سال 76 به زمین زده شد و با گذشت 20 سال هنوز این پروژه تکمیل نشده است. انتقادها به عدم تکمیل ورزشگاه میانرود طی چند ماه گذشته از سوی رسانهها وقتی به اوج خود رسید که رئیسجمهور در اردیبهشت 96 در سفر به شیراز ورزشگاه پارس را افتتاح کرد. بعد از آن مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس اعلام کرد که فقط استادیوم ورزشگاه افتتاح شده و فعلاً هم شرایط برگزاری بازی در آن وجود ندارد.
حیدرعلی کامیاب مدیرکل ورزش و جوانان فارس در گفتوگو با شیرازه درباره آخرین وضعیت ورزشگاه پارس و انتقاداتی که به نحوه افتتاح این ورزشگاه بیان میشود اظهار داشت: زمانی که ورزشگاه پارس را افتتاح کردیم تمامی بخشهای فاز یک این مجموعه به جز زمین چمن که مربوط به برگزاری مسابقات فوتبال میشود، آماده بود. دلیل اصلی تأخیر به وجود آمده در بهرهبرداری از این مجموعه به این موضوع برمیگردد که یکسری از امکانات مانند سایبانهای ورزشگاه که در حال ساخت و تجهیز آن میباشیم، واقعاً نیاز مجموعه نبوده است.
کامیاب با اشاره به سایبانهای ساخته شده در این ورزشگاه گفت: حدود 2400 میلیون تومان صرف ساخت این سایبانها شده است در حالی که ورزشگاهی مانند اصفهان از ساخت و تجهیز آن سرباز زدهاند و مدیرکل این استان از ساخت اینگونه سایبانها صرفنظر کرده است.
وی افزود: تمامی امکاناتی که مربوط به برگزاری مسابقات فوتبال میشود اوایل مهرماه 96 آماده بوده است ولی به دلیل اینکه میخواستیم زمین چمن این ورزشگاه ریکاوری بهتری داشته باشد و بلایی که بر سر زمین چمن حافظیه آمد برای پارس هم تکرار نشود تصمیم گرفتیم زمان بیشتری برای استراحت این زمین در نظر بگیریم.
کامیاب با اشاره به وضعیت چمن ورزشگاه حافظیه، دلیل اصلی این وضعیت نامناسب را بهرهبرداری زودتر از موعد از این زمین چمن با توجه به فشارهای استاندار وقت دانست و بیان داشت: زمین حافظیه سه ماه بعد از کاشت، افتتاح شد، صرفاً به این دلیل که استاندار وقت به مدیرکل فشار آورده بود که این زمین هر چه سریعتر افتتاح شود. با توجه به تجربهای که از افتتاح زودهنگام حافظیه داشتیم تصمیم گرفتیم چمن ورزشگاه پارس ریکاوری بهتری داشته باشد. با پیمانکار زمین هماهنگ کردهایم که انشاءالله اولین بازی نیمفصل دوم برق یا فجرشهیدسپاسی را در آن برگزار کنیم.
کامیاب در پاسخ به این سؤال شیرازه درباره میزان صحت و سقم برگزاری مسابقات لیگ یک فوتبال در این ورزشگاه گفت: اگر از آسمان سنگ هم ببارد حتماً بازی نیمفصل را در این ورزشگاه برگزار خواهیم کرد و شما هم از الان میتوانید تیتر آن را بزنید. زیرا بنده هم علاقهمندم در زمان مدیریت خودم آن را مورد بهرهبرداری قرار داده و استارت برگزاری مسابقات فوتبال در این ورزشگاه را بزنم.
انتقاد از نبود فضای ورزشی در سطح استاندارد بینالمللی
وی درباره وضعیت فضاهای ورزشی در شهر شیراز بیان داشت: از زمانی که به اداره کل ورزش و جوانان فارس آمدهام دائماً در حال افتتاح و مرمت ورزشگاهها و فضاهای ورزشی در استان هستیم. متأسفانه در شیراز اصلاً خوب کار نکردهایم، با کسی هم تعارفی نداریم. در این مدت کدام فضای بینالمللی را ساختهایم؟!
مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس با اشاره به وضعیت سابق ورزشگاه شهید آیتالله دستغیب افزود: وضعیت سابق این ورزشگاه اصلاً شایسته شهری مانند شیراز نبود، اما امروز و پس از انجام تعمیرات مورد نیاز با افتخار مسابقات بینالمللی را در آن برگزار میکنیم. در سفر مقام معظم رهبری ایشان دستور ساخت سالن 6 هزار نفری را صادر کردهاند، حال باید از مدیران وقت پرسید چرا کوتاهی کردهاند؟ این سالن در زمان مدیریت بنده چهل درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و به واقع نمونه آن در شیراز وجود ندارد.
بودجه مستقلی برای حمایت از ورزشهای غیرفوتبالی نداریم
همچنین کامیاب در پاسخ به سؤالی درباره اعتراض برخی قهرمانان استان فارس نسبت به کمتوجهی به ورزشهای غیرفوتبالی اظهار داشت: حمایت و تجلیل از مدالآوران بر عهده فدراسیونها و وزارت ورزش و جوانان میباشد و بودجه مستقلی برای اداره کل ورزش و جوانان استان جهت تجلیل از قهرمانان در نظر گرفته نشده است اما با این حال در طی 2 سال گذشته طی 10 مناسبت مختلف و در حد توان خودمان از آنها تجلیل کردهایم.
به دلیل پایین بودن حقوق در برخی شهرستانها با کمبود نیرو مواجه هستیم
مدیرکل ورزش و جوانان استان همچنین در پاسخ به سؤالی درباره میزان حقوقها و کاهش حقوق نیروهای قراردادی در مجموعه ورزش و جوانان گفت: یکی از مشکلات اساسی در حوزه ورزش و تربیتبدنی پایین بودن میزان حقوق و دستمزدها نسبت به سایر سازمانها میباشد و متأسفانه به همین دلیل در برخی شهرستانها با کمبود نیرو مواجه هستیم. خیلی از شهرستانها با 2 یا 3 نیرو اداره میشوند. وزارت ورزش و جوانان در طول 10 سال گذشته در بحث نیروی انسانی بسیار ضعیف عمل کرده است و هم اکنون 200 پست سازمانی خالی داریم که میتوانیم برای آن نیرو جذب کنیم ولی با توجه به فرایندهای استخدامی در دولت، جذب نیروها با مشکل مواجه شده است.
کامیاب در مورد کاهش حقوق نیروهای قراردادی نیز بیان داشت: حقوق نیروهای قراردادی دست من نیست و زمانی که اوایل سال میزان حقوقها تصویب میشود تا انتهای سال همان حقوقها پرداخت خواهد شد.
مدیران به دلیل کمبود وقت خیلی از مشکلات را نمیبینند
کامیاب در پاسخ به این سؤال که مهمترین نقدی را که سال جاری به خودتان شده است کدام مورد میدانید، گفت: بهترین فرصت برای یک مدیر این است که نقد را بخواند و از آن بهره ببرد. مدیران به دلیل کمبود وقت خیلی از مسائل و مشکلات را نمیبینند ولی زمانی که نقدی صورت میگیرد به این مسائل پی خواهند برد. اما متأسفانه گاهی اوقات مواردی مطرح میشود که نمیتوان اسم آن را نقد گذاشت و هیچگونه سازندگی پشت آن وجود ندارد. خیلی از مواردی که گفته میشود نقد نیست و با هدف تخریب و از روی غرضورزی مطرح میشود.
مهمترین مشکل شهرستانها در حوزههای مالی و کمبود نیروی انسانی است
وی در انتها درباره وضعیت مدیریتی در شهرستانها اظهار داشت: از سال 94 تاکنون بهمدت 2 سال و 8 ماه سکاندار هدایت اداره کل ورزش و جوانان هستم. برای تمامی شهرستانها مدیر انتخاب کردهایم بهجز شهرستان سروستان که بهصورت سرپرستی اداره میشود. مهمترین مشکل شهرستانها در حوزههای مالی و کمبود نیروی انسانی مورد نیاز است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین