[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

طرز تهیه گراتن پاستا ، روزنامه شیراز نوین

گراتن پاستا یکی از غذاهای خوش‌مزه و پرطرفدار بین‌المللی است که با مواد متنوعی پخته می‌شود؛ برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای 4 نفر
ماکارونی فرمی: ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد درشت
هویج: ۱ عدد متوسط
قارچ: ۶ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
سس بشامل: ۱ لیوان
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل‌سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه گراتن پاستای خوش‌مزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز سبک شود. 
سپس گوشت چرخ‌کرده اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند.
 مرحله دوم
در ادامه هویج را به صورت نگینی ریز خرد و به تابه اضافه می‌کنیم؛ هویج را هم چند دقیقه تفت می‌دهیم تا سرخ شود. سپس مقداری نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا با دیگر مواد یک‌دست شوند.
 مرحله سوم
حالا قارچ و فلفل دلمه‌ای به صورت نگینی یا ورقه‌ای خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. پس از اینکه آب اضافی قارچ تبخیر شد و فلفل دلمه‌ای نرم شد رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا سرخ شود.
 مرحله چهارم
در ادامه یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و در تابه را می‌گذاریم تا گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. در همین حین یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم.
 مرحله پنجم
۱ قاشق غذاخوری روغن هم داخل آب جوش می‌ریزیم تا ماکارانی‌ها به هم نچسبند؛ حالا ماکارونی را نسبت به زمان پختش که معمولاً۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌باشد در آب جوش می‌ریزیم و پس از اینکه پخت با آب سرد آب‌کشی می‌کنیم.
 مرحله ششم
حالا یک ظرف مناسب مثل پیرکس انتخاب کرده و کف و دیواره‌های آن را با روغن کمی چرب می‌کنیم. 
در ادامه ماکارانی را کف ظرف به صورت یک‌دست با قطر یکسان پخش می‌کنیم و سس بشامل را روی آن می‌ریزیم.
 مرحله هفتم
حالا مخلوط گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات را روی سس بشامل پخش می‌کنیم و پس از صاف کردن سطح مایه گوشتی، روی مواد را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. حالا ظرف را در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم.
 مرحله هشتم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه گراتن پاستای ما تقریباً آماده است؛ فقط باید حدود ۳ تا ۵ دقیقه گریل را روشن کنیم تا پنیر روی گراتن طلایی شود. در پایان گراتن را از فر خارج کرده و پس از اینکه کمی خنک شد، برش می‌زنیم و با سس دل‌خواه سرو می‌کنیم.
سس بشامل
گراتن پاستا را به دل‌خواه می توانید با سس بشامل یا بدون این سس درست کنید؛ البته این سس خوش‌مزه به دلیل ترکیبات خاص می‌تواند به خوش‌مزه‌تر شدن گراتن پاستا کمک کند. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی