[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۷
  • دوره جدید

سالاد اسفناج و انار، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
انار: ۱ عدد
بیبی اسفناج: ۲۰۰ گرم
پرتقال: ۱ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
مخلوط سرکه و روغن زیتون
گردو: ۳۰ گرم

سالاد اسفناج و انار به سادگی تهیه می‌شود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج (برگ‌های اسفناج کوچک) و گردو استفاده می‌شود. سس سالاد هم مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و رب انار است که هم طعمی عالی دارد و هم کم‌چرب و رژیمی است. همان‌طور که می‌دانید روغن زیتون از سالم‌ترین انواع روغن است و خواص زیادی دارد از جمله این که از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.  

طرز تهیه
برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.
در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچک‌تر برش بزنید.
گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید.
سالاد پاییزی رنگارنگ شما آماده است. نوش جان!

نکته: می‌توانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دلخواه دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بروکلی هم استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی