[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۸۲
  • دوره جدید

کتلت با جعفری، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
سیب زمینی: 700 گرم
گوشت چرخ کرده (مخلوطی از گوساله و گوسفند): 300 گرم
جعفری (خرد شده): نیم پیمانه
پیاز (رنده شده): یک عدد (140گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده): یک  قاشق چای خوری (سه گرم)
تخم مرغ: یک عدد (55 تا60گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
آرد گندم: به مقدار لازم

 

طرز تهیه
1. سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید، در آبکش ریخته و اجازه دهید سرد شود، سپس پوست آن را جدا کرده و رنده کنید.
2. گوشت را با سیب‌زمینی مخلوط کرده، جعفری، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند.
3. در تابه‌ای مناسب، مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. از مایه آماده به اندازه مناسب برداشته، در دست کمی فرم دهید تا گلوله‌ای به اندازه نارنگی به دست آید. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده، کتلت را روی آن پهن کنید و با دست به شکل دایره درآورید (ضخامت کتلت نیم سانتی متر باشد.) کتلت‌ها را در روغن قرار دهید و حرارت را ملایم کنید تا سرخ شوند، سپس برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.
 
نکته
برای جلوگیری از خرد شدن کتلت و نچسبیدن آن به ظرف، زمانی کتلت را در تابه قرار دهید که روغن کاملاً داغ باشد، همچنین داغی رون باعث جدا شدن راحت تر کتلت از کف ظرف می‌شود. پس از قرار دادن کتلت در روغن داغ، حرارت را ملایم کنید تا کتلت‌ها به آرامی سرخ شوند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی