[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۳۶۵
  • دوره جدید

مرغ سلطانی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
مرغ: 1400 گرم
سیب زمینی سرخ شده: 700 گرم
لیمو ترش: 2 عدد
سیر، زنجبیل تازه، فلفل قرمز چیلی: یک قاشق سوپ‎خوری
گوجه فرنگی فیله شده: یک عدد
پودر گشنیز، زردچوبه، گرام ماسالا و زیره سبز: یک قاشق سوپ‎خوری
ماست: 2 قاشق چای‎خوری
نمک: 2 قاشق چای‎خوری

 

طرز تهیه
برای درست کردن ترکیبات چاشنی، سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را رنده می‎کنیم تا ترکیب آنها 1 قاشق سوپ‎خوری پر شود.
گوجه فرنگی را داخل میکسر پوره کنید. 1قاشق سوپ‎خوری از آن برای مزه دار کردن مرغ کافی است.
از ترکیب پودر گشنیز، زردچوبه، گرام ماسالا و زیره سبز هم 1قاشق سوپ‎خوری پُر نیاز است.
در ابتدا بافت زیر استخوان ران مرغ را چند بار برش می‎زنیم.
یک تابه سرخ‎کن بزرگ (کمی بزرگ‎تر از اندازه مرغ) آماده کرده، مرغ و ترکیب چاشنی را در آن می‎ریزیم و به خوبی مخلوط می‎کنیم.
با استفاده از دستکش، مرغ را به خوبی ماساژ می‎دهیم تا چاشنی کاملاً داخل و روی مرغ را بپوشاند، در صورت امکان مرغ را به مدت یک شب در یخچال نگه می‎داریم.
فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتی‎گراد گرم می‎کنیم.
لیمو ترش را با چاقو چند برش کوچک زده و داخل شکم مرغ قرار می‎دهیم. پس از آن مرغ را بر روی سینی فر قرار می‌دهیم.
2پیمانه آب یا در صورت تمایل آب مرغ را روی مرغ ریخته و سینی را در طبقه پایین فر جا می‎دهیم. حدود 1 ساعت و 20 دقیقه مواد را می‎پزیم.
پس از پخته شدن مرغ، آن را روی یک سطح صاف و تمیز قرار داده و با دقت تکه‎های سیاه و سوخته مرغ را جدا می‎کنیم تا سطح شفاف بافت گوشت مرغ مشخص شود.
سپس مرغ را همراه با سیب‎زمینی و آب مرغ (اگر دوست داشتید) روی میز می‎چینیم. غذا را با برگ‎های گشنیز تزیین کرده و در کنار ادویه انتخابی خود سرو می‎کنیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی