[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۳۶۵
  • دوره جدید

اشکنه قند، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
کره: 2قاشق سوپخوری
آرد برنج: 2قاشق سوپ خوری
آب: 2پیمانه
آبلیمو: 2قاشق سوپ خوری
گردو: 4عدد (ساییده)
دارچین: 1قاشق چای خوری
زعفران: نصف قاشق چای‌خوری (آب‌کرده و غلیظ)
پودر قند: به میزان لازم

اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان‌جنوبی است.
 

طرز تهیه
ابتدا کره را در یک تابه گود داغ کنید آرد برنج را کم‌کم اضافه کرده و در آن تفت دهید تا تغییر رنگ داده متمایل به قهوه‌ای شود، سپس آب را کم‌کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس پودر قند، آب‌لیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت، زعفران را اضافه کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو می شود.

 

نکات
1. اضافه کردن مقداری گلاب یا هل این غذا را خوشبو و خوشمزه‌تر می‌کند.
2. اگر غذا گلوله شد آن را داخل مخلوط کن میکس کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی