[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۴۷۵
  • دوره جدید

لازانیا مرغ رولی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
روغن زیتون برای سرخ کردن
پیاز خرد شده: 1عدد
سینه مرغ ریش‌ریش شده: 1عدد
نمک و فلفل: به مقدار کافی
گوجه پوره شده: 1پیمانه
خامه پرچرب: 1پیمانه
ذرت کنسروی: 2پیمانه
برگ ریحان: یک مشت
شیر: 2پیمانه
کره: 1قاشق غذاخوری
آرد گندم: 3قاشق غذاخوری
آویشن: 1قاشق چای‌خوری
پنیر موزورلا ورقه ای: 150گرم
ورقه لازانیا: 7عدد
پنیر پارمزان رنده شده: یک‌دوم پیمانه

مطمئنم که اسم لازانیا به گوش همه شما آشناست. خلاصه این غذای ایتالیایی خوشمزه آنقدر گونه‌های مختلف دارد که واقعاً انتخاب بین آنها کار سختی است به‌خصوص که همه آنها فوق‌العاده هستند. در لازانیا مرغ رولی از مخلوط مرغ، پیاز داغ و ذرت استفاده می‌شود که ترکیب بسیار خوشمزه‌ای است. علاوه بر این در تهیه سس بشامل روی لازانیا هم خلاقیتی به خرج داده شده که در مرحله چهارم طرز تهیه با آن آشنا خواهید شد.
اما قبل از این که به طرز تهیه لازانیا مرغ رولی بپردازیم، خوب هست که چند نکته جالب را در مورد لازانیا و تاریخچه‌اش بدانید. لازانیا یکی از قدیمی‌ترین فرم‌های پاستا در دنیا، از دل منطقه‌ای به اسم امیلیا رومانیا در ایتالیا آمده است و قدیمی‌ترین دستورهای آن به قرن سیزدهم میلادی برمی‌گردند. در آن زمان مردم اروپا هنوز با گوجه آشنا نشده بودند. بنابراین می‌توان مطمئن بود که از گوجه در لازانیا استفاده نمی‌شده است. اما در دستورهای مختلف از پنیرهای متفاوتی در لازانیا استفاده می‌کردند.

 

طرز تهیه:
مرحله اول:
مقداری روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و روی شعله داغ کنید. پیاز را تفت بدهید تا طلایی رنگ شود.
مرحله دوم:
سپس مرغ پخته ریش‌ریش شده، پوره گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم:
بعد از چند دقیقه که آب گوجه کم شد، خامه، ریحان خرد شده و 1پیمانه ذرت را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید تا شروع به قل‌زدن کند. حال آن را از روی شعله بردارید.
مرحله چهارم:
 شیر، آرد، کره و 1پیمانه دیگر ذرت را همراه با کمی نمک، فلفل و آویشن داخل مخلوط کن بریزید و پروسس کنید.
مرحله پنجم:
سپس مخلوط یک‌دست شده را از یک صافی رد کنید و در شیرجوش روی حرارت بجوشانید و چند دقیقه روی شعله ملایم نگه دارید تا غلیظ و یک‌دست شود (در این مدت مرتب هم بزنید).
مرحله ششم:
روی یک ورقه لازانیا پخته شده ورقه پنیر و قدری از مخلوط مرغ را قرار دهید. لازانیا را رول کنید و آن را در ظرف مناسب فر بگذارید. این کار را برای بقیه لازانیا هم تکرار کنید.
مرحله هفتم:
روی رول‌ها را با پنیر ورقه ای بپوشانید. سپس مخلوط شیر و ذرت را روی  آنها بریزید و در آخر پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.
مرحله هشتم:
لازانیا مرغ رولی را  30دقیقه در فر با دمای 175درجه سانتی‌گراد بپزید (حتما فر را از قبل گرم کنید). سپس آن را همراه با مقداری پنیر رنده شده یا سس و سبزیجات دلخواه خود سرو کنید.

 

نکته:
برای طلایی شدن روی لازانیای مرغ می‌توانید در آخر چند دقیقه شعله روی فر را روشن کنید. زمان دقیق بستگی به شعله فر شما دارد ولی معمولاً بین 2 تا 5دقیقه کافی هست. در این مرحله چشم از لازانیا بر ندارید تا روی غذای شما نسوزد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی