[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۶۸۱
  • دوره جدید

قندنارگیل دورنگ، روزنامه شیراز نوین

این شیرینی‌های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می‌شوند.

مواد لازم:
 پودر نارگیل: 180گرم 
کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای‌خوری 
 سفیده تخم مرغ: یک عدد
پودر شکر: 400گرم
شیرعسلی: یک سوم پیمانه
اسانس: مقداری
رنگ خوراکی: مقداری    

 

طرز تهیه:
قالب مستطیل 28×10سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجدداً یک دقیقه هم بزنید.
سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجدداً دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
خمیر را به 2قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 2ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
سپس به صورت برش‌های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
دقت کنید این شیرینی برای مدت‌زمان طولانی قابل نگهداری است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی