[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۹۲۹
  • دوره جدید

شیرینی پسته‌ای و بادامی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم: 
 آرد: ۲۵۰ گرم
 پودر قند:۱۵۰ گرم
 روغن: ۵۰ گرم یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
پودر پسته یا پودر بادام: ۱۳۰ گرم 

 

طرز تهیه: 
روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می‌زنیم تا یکدست شود، سپس آرد را اضافه کرده ورز می‌دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می‌کنیم ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی‌متر باز می‌کنیم و قالب می‌زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می‌چینیم و در مدت ۱۰دقیقه در دمای ۱۶۰درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا بپزد.
نوش جان!

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی