طرز تهیه چیپس پاستا، روزنامه شیراز نوین
چیپس پاستا یکی از انواع خوراکیهای خوشمزه بینالمللی است که با طعمهای متنوعی تهیه میشود؛ برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید:
مواد لازم
ماکارانی فرمی: ۱۵۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلسیاه: به مقدار کافی
روغن و فلفل قرمز: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه چیپس پاستا خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر میکنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد ۱ قاشق چایخوری نمک به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پاستا را به آب جوش اضافه میکنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا پساتا نرم شود و به طور کامل بپزد. پس از اینکه پخت پاستا به پایان رسید آن را درون آبکش مریخته و با آب سرد آبکشی میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به همراه مقداری نمک، فلفلسیاه و فلفل قرمز ترکیب کرده و داخل یک کاسه مناسب میریزیم. در ادامه پس از اینکه آب اضافی پاستا به طور کامل کشیده شد، آن را به کاسه آرد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را با هم به خوبی ترکیب میکنیم تا پاستا به آرد و ادویه آغشته شوند. در ادامه یک تابه گود روی حرارت قرار میدهیم و به مقداری روغن اضافه میکنیم که پاستاها در روغن شناور باشند. حالا پاستاها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن داغ سرخ میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پس از اینکه سرخ کردن پاستاها به پایان رسید، آنها را داخل توری فلزی یا دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافیشان خارج شود.
در پایان چیپسهای کرانچی پاستا را به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین