[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۰۴
  • دوره جدید

هفت‌سین و ویژگی‌های آن، روزنامه شیراز نوین

شیرازنوین- سید محی الدین حسینی ارسنجانی

Arsanjani.moiin@gmail.com

هفت‌سین باید دارای این ویژگی‌ها باشند:
۱- نام آنها پارسی باشد. ۲- با بندواژه (حرف) سین آغاز شود. ۳- دارای ریشه گیاهی باشند. ۴- خوردنی باشند بر این پایه: سُنبل (نه خوراکی است نه پارسی) تازی است. سکه (نه خوراکی است نه پارسی) تازی است. سماور (نه خوراکی است نه پارسی) روسی است. در بیست میلیون واژه‌های پارسی، نمی‌توان هشتمی را برای هفت‌سین‌های نوروزی پیدا کرد که دارای این  ویژگی‌ها باشند.
هریک از سین‌های هفت‌سین، نماد یکی از سپنتا‌های (هفت ابر فرشته) کیش زرتشت است. 
۱- سیر: نماد اهورامزدا ۲-سبزه: فرشته اردیبهشت نماد آب‌های پاک است ۳- سیب:  فرشته سپندارمذ، فرشته زن، نماد بارداری و پرستاری است ۴- سنجد: فرشته خورداد نماد دلبستگی ۵-سرکه: فرشته امرداد نماد جاودانگی ۶-سمنو: فرشته شهریور نماد خواربار ۷-سماغ: فرشته بهمن نماد باران، سماغ واژه پارسی است و نباید با بندواژه «ق» نوشته شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی