[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۲۸
  • دوره جدید

جمع‌آوری ۱۸تن سبزه برای تبدیل‌شدن به کود ، روزنامه شیراز نوین

رئیس سازمان مدیریت پسماند عنوان کرد: این سازمان در هفتمین سال پیاپی اجرای طرح «از سبزه تا کمپوست» ۱۸تن سبزه شهروندان را جمع‌آوری کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، خوشبخت با اشاره به دریافت سبزه شهروندان در روز 13فروردین گفت: با دریافت سبزه شهروندان به آنها کود ورمی کمپوست، کیسه زباله، کیسه پسماند خودرو و بسته‌های فرهنگی اهدا شد که با توجه‌به اطلاع‌رسانی‌های صورت‌گرفته و افزایش همکاری مردم در تحویل سبزه‌های خود به نیروهای مستقر در خروجی‌های شهر در روز سیزدهم فروردین، میزان سبزه‌های جمع‌آوری‌شده به 18تن رسید.
وی با اشاره به برخی فعالیت‌های این سازمان در روز طبیعت از جمله شستشو، نظافت و نصب 160مخزن ویژه سبزه و زباله در ورودی و خروجی‌ها و اطراف محل‌های تفریحی شهر شیراز، توزیع کیسه زباله در این محل‌ها همچنین ساماندهی یکصد موتورسوار ویژه جمع‌آوری سبزه‌ها از معابر اصلی و فرعی ادامه داد: این سبزه‌ها به محل دفن پسماندها منتقل و در سایت تولید کود به دو نوع کود غنی و مفید کمپوست  و ورمی کمپوست برای گیاهان تبدیل می‌شود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند افزود: در روش تولید کمپوست، سبزه‌ها به سایت تخمیر انتقال می‌یابد پس‌از 45تا60 روز تخمیر اولیه و هوادهی توسط دستگاه Turner به مرحله تخمیر ثانویه وارد می‌شود و سپس توسط دو دستگاه سرند موجود در سایت، سرند شده و دو نوع کود با دانه بندی 5و15میلیمتر به دست می‌آید. وی در خصوص فرآیند تبدیل سبزه‌ها به ورمی کمپوست نیز گفت: در این روش سبزه‌ها پس‌از انتقال به سایت ورمی کمپوست، توسط گونه خاصی از کرم‌های زباله‌خوار به این نوع کود تبدیل می‌شود.خوشبخت،  سبک و فاقد بو بودن، اصلاح‌کننده خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک، قابلیت بالای نگهداری آب و مواد غذایی، بالا بودن میزان عناصر اصلی غذایی در مقایسه با سایر کودهای آلی را از خواص کود ورمی کمپوست برشمرد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی