[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۵۳
  • دوره جدید

خوراک مرغ و سیب‌زمینی، روزنامه شیراز نوین

ما ایرانی‌ها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روش‌های پخت مختلف داریم، از زرشک‌پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم‌پر و ... . در این مطلب نیز شما را با یکی از روش‌های آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.

 

مواد لازم
روغن: 2 قاشق سوپ‌خوری
 هویج نگینی خردشده: یک عدد
سیب زمینی نگینی خردشده: یک عدد 
کره: 2 قاشق سوپ‌خوری 
پیاز خردشده:    یک عدد
سیر ریز خردشده: 2 حبه
فلفل دلمه ای نگینی خردشده: یک عدد
سس گوجه فرنگی: یک پیمانه
آب: یک و یک چهارم پیمانه
ران مرغ: 600 گرم
نمک: به مقدار لازم
پنیر چدار رنده شده (در صورت تمایل): یک چهارم پیمانه
 
طرز تهیه
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید.
هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.
ران‌های مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود 2 تا 3دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.
سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.
سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 تا 15دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
ران‌های مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.
در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملاً بپزد.
سیب‌زمینی، هویج، فلفل دلمه‌ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود 5دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم‌کشیده سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی