[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۴۹۹
  • دوره جدید

ساق مرغ در فر، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
ساق مرغ: 14 عدد
روغن زیتون تصفیه شده: یک چهارم پیمانه
سیر رنده شده یا له شده: 4 حبه
جعفری خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: 3 قاشق غذاخوری
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری

شما با انواع مختلفی از غذا با مرغ آشنا هستید: از غذاهای سنتی مثل ته‌چین مرغ گرفته تا غذاهای فرنگی مثل کوردن بلو. در این دستور اما با پخت ساق مرغ در فر آشنا می‌شوید. ساق مرغ اگر به خوبی طعم‌دار و مغزپخت شود بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد بود. در این دستور آشپزی، اول با استفاده از روغن زیتون، آبلیمو، خردل و گشنیز و مقداری ادویه سسی عالی درست می‌کنیم و ساق‌های مرغ را چندین ساعت در این سس می‌خوابانیم تا خوب طعم بگیرند. بعد هم آنها را به مدت زمان کافی در فر می‌پزیم تا مغزشان کاملاً پخته و پوستشان قدری برشته شود. البته برای برشته شدن پوست ساق مرغ در فر لازم است چند دقیقه آخر شعله روی فر روشن شود.
پخت ساق مرغ در فر باعث می‌شود غذای شما سالم‌تر از مرغ سرخ کرده باشد. در ضمن مقداری از سس در کاسه اولیه باقی می‌ماند، بنابراین نگران نباشید، چون ساق مرغ در فر پخته شده چربی زیادی ندارد. 

 

طرز تهیه
مرحله اول
اول از همه سیر را رنده و جعفری را خیلی ریز خرد کنید. بعد روغن زیتون را در کاسه کوچکی بریزید. سیر، جعفری، آبلیمو، خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
ساق‌های مرغ را در کاسه بزرگی قرار دهید. سس را روی آن بریزید و با دست زیر و رو کنید تا همه ساق‌ها خوب به آن آغشته شوند. سعی کنید کمید از سس را زیر پوست مرغ فشار دهید تا ساق‌ها خوب طعم‌دار شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و 6ساعت یا از شب تا صبح بگذارید به همان حال بماند.
مرحله سوم
فر را از قبل با دمای 200درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر دارای خطوط برجسته (مثل تابه گریل) فویل آلومینیومی بکشید یا از روکش سیلیکونی سینی فر استفاده کنید. تا فر گرم می‌شود، ساق‌ها را از یخچال خارج کنید و روی فویل بچینید تا به دمای اتاق برسند. سمت پوست‌دار ساق باید روی سینی قرار بگیرد.
مرحله چهارم
اگر از سس چیزی در کاسه باقی مانده آن را روی ساق مرغ‌ها بمالید. سینی را 25دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از این مدت به کمک انبر یا دو چنگال ساق‌ها را در سینی بچرخانید و سینی را 25دقیقه دیگر در فر بگذارید. برای برشته شدن پوست مرغ می‌توانید در آخر یکی دو دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید. وقتی ساق مرغ در فر پخته شد، سینی را خارج کنید و روی ساق‌ها جعفری تازه خرد شده بریزید و غذا را سرو کنید.

 

نکته
راه دیگر آغشته کردن مرغ به سس این است که آن را همراه با سس داخل کیسه زیپ‌داری بریزید. زیپ را ببندید و کیسه را خوب تکان دهید، سپس بگذارید 6ساعت بماند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی