[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۴۰۵
  • دوره جدید

نوشیدنی که به تنهایی حکم یک داروخانه دارد (بخش دوم)، روزنامه شیراز نوین

خواص چای سبز در کاهش‌ تری‌گلیسیرید
کاتچین موجود در چای سبز با مهار فعالیت آنزیم لیپاز (آنزیم مسئول هضم چربی‌ها)، سبب کند شدن روند شکسته شدن چربی‌ها شده و چربی‌های خون به آهستگی بالا می‌روند، در نتیجه با افزایش کلسترول مواجه نخواهیم بود.
پوسیدگی دندان و چای سبز
کاتچین‌ها و پلی فنول‌های چای سبز به دلیل دارا بودن دارای اثرات ضدمیکروبی، از ایجاد پلاک و پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کنند.
چای سبز و دیابت
چای سبز با مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده که مسئول هضم نشاسته است باعث می‌شود نشاسته با سرعت آهسته‌تری بشکند و در نتیجه قند خون با سرعت کمی بالا برود.
چای سبز و استرس
ترکیب «آل تیانین» موجود در چای سبز که نوعی اسید آمینه است، خاصیت آرام‌بخشی داشته و می‌تواند حالت تنش، افسردگی و استرس و هیجان را از بین ببرد.
چای سبز بارها مورد آزمایش قرار گرفته و این مسئله اثبات شده است که می‌تواند در کاهش فشار خون و نیز بهبود وضعیت قربانیان حملات قلبی بسیار سودمند باشد.
آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز از مرگ و آسیب به سلول‌های قلبی جلوگیری می‌کنند.
چای سبز و جوانی
پلی فنول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های C و E چای سبز به‌عنوان فاکتور‌های ضدپیری چای سبز نام برده می‌شوند.
عفونت‌های تنفسی و چای سبز
اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) ترکیب ضدحساسیتی است که به وفور در چای سبز وجود دارد. این ترکیب با تأثیر بر سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل حساسیت‌ها مقاوم می‌کند.
سرطان و چای سبز
وجود کاتچین در چای سبز حدوداً پنج برابر بیشتر از چای سیاه است. این ماده آنزیم دی‌هیدروفولات (DHFR) را که سلول‌های سرطانی برای رشد به آنها نیاز دارند کاهش می‌دهد و دارویی بسیار مفید برای جلوگیری از سرطان به شمار می‌آید.
کاتچین‌های موجود در چای سبز به‌وسیله جلوگیری از تشکیل مواد التهابی باعث رقیق شدن خون و مانع ایجاد لختگی در خون می‌شود که این مواد التهابی از اسیدهای امگا۶ به وجود آمده‌اند و در گوشت و سبزی‌های روغنی غیرقابل اشباع نظیر ذرت و روغن سویا یافت می‌شوند.
کاهش فشار خون
مصرف نیم تا 2/5فنجان چای سبز در روز احتمال بروز پُرفشاری خون را تا ۴۶درصد کاهش می‌دهد.
ایمنی بدن و چای سبز
ترکیب اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) با عملکردی عایق مانند مانع از اتصال ویروس HIV روی سلول‌های سیستم ایمنی بدن و ایجاد ضعف در سیستم ایمنی بدن می‌شوند، یعنی مصرف مداوم چای سبز ایمنی بدن را ارتقا می‌دهد.
کاهش قند خون
بیماران دیابتی می‌توانند با نوشیدن چای شاهد کاهش قند خونشان باشند. ممکن است شما از قبل با روش‌های رژیمی کنترل قند خون آشنایی داشته باشید، ولی با افزودن چای به رژیم خود می‌توانید همیشه قند خونتان را ثابت نگه دارید.
مقابله با عوامل ویروسی و باکتریایی
مشاهده شده است که چای سبز مانع از گسترش بیماری‌ها می‌شود. برخی ترکیبات موجود در چای، چنان خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی قوی دارند که باعث می‌شوند چای در درمان هر چیزی (از پوسیدگی دندان گرفته تا ایدز) مؤثر واقع شود.
چای سبز همچنین قادر است کبد را سم‌زدایی کرده و از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند. چای سبز نقص و کمبود استروژن را در دوران یائسگی جبران کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
چای سبز و سلامت مغز و روح و روان
در نهایت اینکه چای سبز منجر به ایجاد آرامش روح و روان شما می‌شود و در نتیجه، مصرف عصرانه آن برای رفع خستگی توصیه می‌شود.
چای سبز حاوی ۲ تا ۴درصد کافئین بوده که بر هشیاری و تفکر تأثیر می‌گذارد، میزان خروج ادرار را افزایش داده و قادر به بهبود پیام‌رسان‌های مغز که در بیماری پارکینسون مهم هستند می‌شود. به نظر می‌رسد آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر مواد موجود در چای سبز نیز به محافظت از قلب و عروق کمک می‌نماید.
ادامه دارد ...

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی